Розглянуто Не згоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
78
Реакції
208
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Олежа Капрізон
2. Нікнейм адміністратора: Святослав Мавроді
3. Суть скарги: мені та моїй дружині видали покарання в скарзі на нас прикріплю нижче, за "(Правила нападу на інкасаторів)", абсолютно не згоден з цим покаранням так як в данній ситуації покарання потрібно видати самому автору тієї скарги, правила "Правила нападу на інкасаторів" а саме пункт
2.2.
говорить що Заборонено вбивати цивільних осіб. | Покарання за DM
Звертаємо увагу! Заборонено вбивати цивільних осіб, якщо вони не провокують або не створюють навмисну перешкоду роботі інкасації.
Виняток: працівники інкасаторів мають право відстрілюватись від нападників, якщо вони несуть небезпеку для вантажу. Також береться до уваги коли у нападників з’явилась зброя в руках.
- тут в мене виникає запитання, скажіть будь-ласка тайм код з того відкату де з моєї сторони є провокація, перешкода, чи можливо у нас була перестрілка в якій данні інкасатори відстрелювались від нас чи мене, чи в якому місці ми несли якусь небезпеку для вантажу, чи хочаб у нас десь з"явилась зброя в руках щоб можна було спиратись хочаб якось на дії інкасаторів ?!?!

Якщо подивитися на той відкат то на ньому чітко видно як авто інкасаторів рухаючись по прямій спеціально затормозили і дали в ліво тим самим не пропустили мене на мото, що підпадає : 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів і поїхали далі 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн, далі не було ніякої ні погоні, ні нападу, жодної загрози від нас в сторону інкасаторів і ці інкасатори як чітко видно без жодного пунку правил 2.2 який дає їм право відкривати вогонь по цивільним відкривають, автор відео почав вбивати мою дружину і далі я та дружина керувалися правилом так як по нам(НЕ МИ) почали наносити урон без ІС, доречі я вбив водія тому-що він трошки більше дружив з "прицілом" чим автор скарги) правда цього немає на відкаті гравця, але водій аналогічно як і автор тільки вийшовши з авто відкрив вогонь в мою сторону.

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

!!! Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. !!!
І виходить мене покарали за мої дії які абсолютно не заборонені правилами, і окрім "Провокації" в мою сторону саме з цього і почалось, інкасатори порушили 6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин ну в мене був вибір померти як "тєрпіла" в додачу просто нізащо) але мої дії все рівно не забороняються правилами.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в скарзі на нас тут :
5. Дата порушення: 11.06.26

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,597
Реакції
373
Бали
223
Вітаю

Надам вам невелику відповідь на вашу скаргу:

1. Провокації від гравця не було , так як в нього просів ФПС та він вас не бачив.
2. Скарга частково була перерозглянута.

Очікуйте відповіді ГА / КА

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,351
Реакції
828
Бали
253
Вітаю.
Скаргу було перерозглянуто.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі