Луна Астрід
[Z/L|HaTakE] Луночка Астероид🤭☄️💫
- Реєстрування
- 20 Жов 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 82
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Олексій Хоффман
- Особистий нікнейм: Луна Астрід
- Суть скарги: Ми з сокланівцями зайшли на територію військової частини, почали тулитися з держ.організаціями біля плацу(це важливо) та в підсумку нас вбили, зі слів адміністратора Олексія Хоффмана це було о 01:05 (в даній скарзі все буде тільки по словам адміністратора) ми зайшли на територію вч приблизно через 15 хвилин, тобто виждали рк(6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн) хочу зауважити що ми зайшли саме у бункер, та ні як не пробігали через плац(місце смерті), після того як ми зайшли на мітку мене та мого сокланівція Діа Астрід відкинули за РК,після того як ми потрапили в дквс, то покликали адміністратора щоб взнати де саме було порушено РК оскільки як я написала вище нас вбили на плацу, а через ту територію ми навіть не пробігали.Отже фактичне РК було саме на території біля плацу.Даний адміністратор сказав нам що ми зайшли на територію вч о 01:19 тобто за одну хвилину,якщо не менше, але Олексій Хоффман все одно видав покарання,на мою думку та на думку моїх сокланівців це особиста неприязнь до нашу клану навіть якщо і було порушення то всього на одну хвилину, а даний адміністратор навмисно слідкував за нами,щоб знайти привід за що нас можна відкинути. Це вже не вперше від нього та адміністратора Джейк Хоффман, які видають невірні покарання,ось декілька прикладів на адміністратора Джейк Хоффман тиць та ось ще одне тиць (тут треба звернути увагу на блокування від Джейка Хоффмана на 5 днів). Прошу щоб шановні ГА та ЗГА подивилися докази адміністратора Олексія Хоффмана та винесли вердикт хто ж в цій ситуації насправді не правий)) Дякую за приділений час.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 06.02.2025