- Реєстрування
- 5 Жов 2023
- Дописи
- 307
- Реакції
- 167
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора: Для Головного слідкуючого або Заступника Головного слідкуючого за Неофіційними організаціями.
- Особистий нікнейм: Соломія Крушельницька, клан хххх
- Суть скарги: Хочу висловити свою незгоду з рішенням слідкуючого (Володимир Міллер видав попередження в Discord) щодо попередження, яке було винесене моєму клану за нешанобливе ставлення до гравців за даною скаргою.
Хочу звернути увагу на те, що за весь час існування нашого сервера (приблизно рік), в Discord було видано лише три подібні попередження, і всі вони мали місце лише протягом останнього місяця. Це може свідчити про те, що подібне правило або не існувало раніше, або було неактивним, або ж з'явилося нещодавно. Але навіть в Discord за останній час було єдине оновлення про правила Неофіційних організації, і такого пункту там не було. Окрім того, на форумі я не знайшла жодної інформації про таке правило, отже ми, як клан, не були належним чином попереджені про його наявність чи оновлення. Я розумію приписку "тощо" в даних правилах. А саме, в пункті3. Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образа гравців, RK, образи рідних, DM in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації і т.д.);Але невже за рік існування серверу жоден модератор або лідер не отримував покарання за нешанобливе ставлення до гравців (Окрім трьох попереджень за останній місяць)? Я переглянула тему для зняття доган і жоден клан не знімав попередження по цій причині. Тільки нешанобливе ставлення до Адміністрації. Докази Так само Discord: Докази
У зв’язку з цим вважаю, що винесене попередження є несправедливим, оскільки не може застосовуватись заднім числом, і моє порушення не є зумисним. Я завжди намагаюсь дотримуватись встановлених правил, однак в даному випадку вони не були озвучені належним чином.
Прошу переглянути дане рішення та, за можливості, скасувати попередження, видане клану хххх. І прописати окремим пунктом, якщо все-таки попередження вірно, що нешанобливе ставлення до гравців рахується також, як і у випадку з Адміністрацією. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 19.03.2025 Розумію, що на оскарження є 7 днів, але прошу зазначити факт того, що я не слідкую за Discord, а керуюсь офіційною таблицею нашого серверу, де не зазначена інформація про попередження.