Відмовлено Не згодний з занесенням в ЧС || Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
66
Бали
73
1. Сервер у діскорді: -
2. Нікнейм теха: Ірина Блейс
3. Особистий нікнейм (Discord): ruslanhomich
4. Суть скарги: Працював у команді модерації, проходе один- два дні, мене знято з посади модератора та ще й занесення в ЧС. Причина є не дотримання субординації з колегами та керівництвом, з керівництвом на той момент розмовляв адекватно та без конфліктів, можливо була одна людина яка співпрацювала на одній зі мною посаді, якій саме не подобалося те, як я багато пишу повідомлень в чаті, на що він поскаржився керівництву придумавши ситуацію, навіть це попросив зробити й інших колег, тобто підставив. Покарання на мою думку було видано не справедливо, може бути що виникали конфлікти, але я вибачався за них та далі вів розмову в гарних робочих відносинах.
Якщо з моєї сторони так і було, по вашим словам, прошу вибачення за інцидент перед всім керівництвом модерації діскорд та минулими модераторами
Дякую за розуміння заздалегідь

5. Доказ: (скриншот/відео):-
6. Дата походження: -

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Передав інформацію КТП/ЗКТП.

[на розгляді]​

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Ознайомившись з базою довіри і ситуацією більш детальніше, висновок наступний:

Вас не буде вилучено з ЧС відділу технічної підтримки, у зв'язку з проявом самоправства всупереч встановлених обов'язків, порушеннями субординації перед керівництвом і колективу. Нині досі існує недовіра у колективі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі