Розглянуто Не згодний з рішенням по скарзі | Для Спец. Адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Сергій Пасечник
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик / Серго Голд
3. Суть скарги:
1. Не згідний з розглядом скарги та виданим покаранням мені по даній скарзі [тик]. Видане покарання мені за WH. Згідно правил проєкту WH - це завчасне покидання авто під час руху ДЛЯ НАДАННЯ ПЕРЕВАГИ. Але, в моєму випадку, це було зроблено випадково, після чого я НЕ продовжив рух на кілька секунд та відкатив дану дію, що не надало мені жодної переваги
2. Не згідний з рішенням Спец.Адм по даній скарзі [тик], а саме пункту 2 "Інших наведених скарг". Як прописано в примітці загального правила 6.50, якщо почалась перестрілка, гравець для її продовження ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ вийти з авто. На даному з фрапсі видно повне ігнорування даного правила. При цьому, хочу зазначити, коли гравець їздить на автомобілі та стріляє з нього, в його персонажа "модельки" набагато менший хітбокс, що в любому випадку надає перевагу. Тут був некоретний розгляд саме зі сторони порушення даного правила. Повна картина не завжди потрібна, щоб покарати гравця за серйозне порушення.

Прошу Вас, Серго Голд, переглянути більш детально кожен із даних випадків та зробити перерозгляд скарг відповідно порушенням
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Не потрібно
5. Дата порушення: 04.06.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,672
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, щодо виданого покарання за WH: “6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15-30 хвилин”.
Прошу не вводити адміністрацію в оману. На наданих доказах чітко видно, що після завершення анімації виходу з транспорту ви одразу підвелися та побігли, без будь-якої зупинки чи очікування. Саме тому покарання було видано правомірно.
Ваші дії були спрямовані на досягнення переваги, а саме - якнайшвидше наблизитися до гравця з метою прогнати його з території, що повністю підпадає під визначення порушення, передбаченого правилами Ukraine GTA.
Очікуємо відповіді керівництва.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Переглянувши скаргу, покарання за WH було видано не вірно, оскільки після того, як відбулась ця дія, ви сказали "відкат"
По другій скарзі дійсно від працівника СБУ був багоюз та скаргу буде перерозглянуто.

Також адміністратор Андрій Косик отримає дисциплінарне покарання за невірно розглянуті скарги.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі