Розглянуто Не згодний з рішеням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Бульдозер

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
111
Реакції
49
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Джиммі Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Генріх Острозький
  3. Суть скарги: Адміністратор знаходиться в неактиві, тобто він на певний час позбавлений прав адміністратора, на даний час він являється простим гравцем, тобто мене не могли посадити від його імені, тому що адміністратор грав як простий гравець, та приїхав грабувати військову частину, цей гравець повинен був написати скаргу на форумі, та очікувати поки її розглянуть, чому мене посадили від людини яка наразі являється простим гравцем, та діє лише на правах гравця, чи адміністратору в неактиві дозволено робити що заманеться, та видати кому хочеш покарання? Моє порушення повинно було встановлюватись у цивільному процесі, та з розглядом слідкуючих фракцій, але цих дій не було виконано, чому адміністратор перевищує свої службові повноваження? Адміністратор знаходиться у клані, та вбиває людей на військовій частині, що ніяк не може робити адміністратор, а лише гравець.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.01.2024

Вкладення

• mta-screen_2024-01-26_23-57-30.png
    mta-screen_2024-01-26_23-57-30.png
    834.5 Кб · Перегляди: 63
Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністрація у неактиві згідно правил може передавати форми на видачу покарань іншим адміністраторам так як не може видавати покарання від свого імені.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі