Відмовлено Не згодний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
82
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ольга Вишньовська (той хто видав покарання) та Макс Харбор (той хто розглядав скарги)
  2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
  3. Суть скарги: Мені видали варн за скаргою на ДМ ГЗ. А в мене питання, чому ви вирішили дати мені саме варн? Я там не так сильно порушив + фрапс не повний, можливо від гравця була провокація, та і тим паче, мені здається що тут пахне блатом, оскільки гравець що писав на мене скаргу (доречі, ось вона: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ-К-Ділан-Алтонен-ДМ-gz.179966/), 0а саме Олексій Моретті, минулий полковник СБУ К, що був разом з даним адміністратором у фракції (Максом Харбором), у них 100-відсотково були хороші відносини. І за його ДМ, можливо, він вирішив дати мені таке покарання, я розумію, може я і кажу зараз неправду, але мені здається так, тому прохання зняти мені варн, бо я вважаю що це не справедливо, багато гравців вбивали біля лікарні і їм давали деморган. Але, якщо я справді на це заслужив, прохання пояснити чому так.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 17.06.2024

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець.
Навіть якщо була словесна провокація зі сторони гравця, Ви не мали права вбивати його в Зеленій Зоні. Якщо у Вас є відеодоказ того, що гравець по Вам перший відкрив вогонь і Ви таким чином захищалися, то, будь ласка, надайте його.

Скарга розглянута вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі