Відмовлено Не згодний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гатило Рукотряс

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2023
Дописи
267
Реакції
110
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Яворський або Обіженна людина не знати на що
  2. Особистий нікнейм:47654
  3. Суть скарги:даний адміністратор настільки обіжений що постійно вимахується своєю посадою сидить у войсі з херсонськими він перебиває мене на 1 гривню ну у мене нерви зірвались на нього хочу зауважити що він блатить херсноських коли при мені вони оскають тіпів і мене на 3 дні бану мене забанили а він своім кентам каже мовчіть я спекаю мені здається це не нормально таке ставлкення до мене як гравця який активно грає у вашу гру і підтримує іі от так уже у мене на емоціях було просто він криво балакає дерзко хоча він пофакту нічого предоставити не може це просто ужас на мою думку з такими адмінами ігровий процес взагалі не дуже я просто сказав ти що далба**б я не дмаю що це аж на 3 дні тим більше покарання за оск адмінів ще немав прошу прийняти міри на рахунок нього коли він в дс сидить і байтить принаймі байтив мене на сосав давніше у мене вже так підгоріло що я не міг стримати емоції я готовий відсидіти покарання але це не норм він до кентіів каже мовчи я спекаю а мене банить вибачте але це смішно)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1751663747376.png
  5. Дата походження:05.07.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, переглянувши відеодокази зі сторони адміністратора, виношу наступний вердикт:
Щодо бесіди з певним гравцем у Discord, як Ви вказали "сидів з Херсонським, блат в сторону іншого гравця" - я побачила, як адміністратор сидів у голосовому каналі "Питання до технічної підтримки", де в той момент заходили різні гравці, на той момент було 7 різних людей, які спілкувались на свої теми, тому без доказів з Вашої сторони на упереджене ставлення адміністратора ніяких підстав видавати покарання немає, на даний момент це лише слова, не підкріплені нічим.
Щодо виданого покарання - Ви якраз першим підходили до адміністратора неодноразово, провокували, а потім і образили - вся ця ситуація оцінена вірною кількістю днів блокування, тим паче своїх дій Ви не визнаєте і виправдовуєтесь у даному оскарженні.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі