Розглянуто Не згідний для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Слідкуючий СБУ
Особистий нікнейм: Арсен Тюрган
Суть скарги: мене обзивають у групі і я починаю милувати смайли але по кд 5-6 хвилин і не спамлю видають попередження за спам
В потом я кажуш що це і від злості "кажуш ти що *********************************** " від злості бо мене в групі ображали обзивали посилали на ********************* та їм не видавали попередження так само видалили ще одне попередження за спам стікерами але я не спамив я по кд роби 5-6 хвилин 1 стікер так само видалили 3 попередження незащо і в мене зараз 2 догани прошу їх зняти та повернути бо в мене ще 1 попередження було за спам стікерами але це було 2-3 дня на 3 звання в СБУ та зараз мене видалили із групи та звільнили за втрату довіри і розпалення суперечки
Спам це: Спам — це небажані повідомлення, що розсилаються масово в будь-якій формі, найчастіше це реклама, але також можуть бути шахрайські повідомлення або шкідливі програми
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вот: і там не повна бо в мене із групи
Дата походження:26.10.2025

Вкладення

• Screenshot_2025-10-26-19-23-59-651_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-10-26-19-23-59-651_org.telegram.messenger.jpg
    779.9 Кб · Перегляди: 64
  • Screenshot_2025-10-26-19-25-11-453_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-10-26-19-25-11-453_org.telegram.messenger.jpg
    781 Кб · Перегляди: 65
  • 239.png
    239.png
    576.7 Кб · Перегляди: 68

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю, так як скарга написана на мене, хотів би надати свою відповідь.
На рахунок ваших попереджень та доган, ви спамили стікерами неодноразово за що й отримували попередження,
за кожен спам вам видавалося одне попередження , тим самим два попередження переростали в догану.
На рахунок вашого звільнення, ви неодноразово провокували свої колег, виводили їх на емоції щоб вони отримали якесь покарання. Також коли ви подали скаргу на Полковника СБУ Назара Райковича ви мені в лс погрожували, якщо вам не знімуть догану то по вашим словам цитую "По шапке получать і полковники, і генерал і ти".
Своєю не компетентністю та не профісеоналізмом ви позорили фракцію та будь якими способами заводили у ній конфлікти, тому ми переговоривши з лідером прийняли рішення вас звільнити.
Очікуємо вердикту ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі