Розглянуто Не згідний з компенсацією за втрату майна/ Vladislav Savochkin

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
19
Реакції
13
Бали
6
1. Ваш сервер: Північна Україна
2. Нік нейм теха.: Максим Петрушка
3. Ваш нік та номер облікового запису: Андрій Моставчук, ID 1067
4. Суть проблеми:
Отримав компенсацію у п'ять раз меншу, від реальної ціни бізнесу.. Адміністрації, як в грі, так і на форумі абсолютно начхати на гравців, на питання звідки Адміністрація взяла цінову політику компенсацій, ні на форумі у особистих повідомленнях ні у телеграмі де я писав Керівнику проекту, я не отримав абсолютно ніякої відповіді.. ( Докази прикріплю нижче )
Середня ціна моєї АЗС яка злетіла сьогодні на 04 сервері складає: 45.000.000-50.000.000 грн., щоб довести, що ці ціни були взяті не з повітря, я прикріплю докази переписки з потенційним покупцем АЗС за довго до її зльоту..
Адміністрація навіть не повідомила гравців про те, які саме бізнеси будуть видалені з мапи ( Могли банально промаркерувати )...
Прошу переглянути ще раз сумму компенсації які отримали гравці за їх бізнеса згідно актуальної економіки того чи іншого серверу зсилаючись на ціни тих бізнесів які залишились доступними..
Якщо я не буду почутим після цієї теми, особисто я не збираюсь далі грати витрачаючи свої реальні кошти і час у гру, щоб після того моє майно було просто видалене, компенсація видана, як кістка в буду собаці, щоб не було притензій, адже через вашу обнову я втратив близько 35.000.000-40.000.000 які накопичував місяцями ідентично, як і інші потерпілі!!!

5. Докази (Відео/Скріни з майном): Тема з ущербною компенсацією за мою АЗС

Вкладення

• photo_2023-10-25_11-32-44.jpg
    photo_2023-10-25_11-32-44.jpg
    231.2 Кб · Перегляди: 111
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    338.9 Кб · Перегляди: 115
  • photo_2023-10-25_11-48-37.jpg
    photo_2023-10-25_11-48-37.jpg
    182.6 Кб · Перегляди: 107

Павло Дідусь

Східна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
153
Реакції
66
Бали
71
1. Ваш сервер: Північна Україна
2. Нік нейм теха.: Максим Петрушка
3. Ваш нік та номер облікового запису: Андрій Моставчук, ID 1067
4. Суть проблеми:
Отримав компенсацію у п'ять раз меншу, від реальної ціни бізнесу.. Адміністрації, як в грі, так і на форумі абсолютно начхати на гравців, на питання звідки Адміністрація взяла цінову політику компенсацій, ні на форумі у особистих повідомленнях ні у телеграмі де я писав Керівнику проекту, я не отримав абсолютно ніякої відповіді.. ( Докази прикріплю нижче )
Середня ціна моєї АЗС яка злетіла сьогодні на 04 сервері складає: 45.000.000-50.000.000 грн., щоб довести, що ці ціни були взяті не з повітря, я прикріплю докази переписки з потенційним покупцем АЗС за довго до її зльоту..
Адміністрація навіть не повідомила гравців про те, які саме бізнеси будуть видалені з мапи ( Могли банально промаркерувати )...
Прошу переглянути ще раз сумму компенсації які отримали гравці за їх бізнеса згідно актуальної економіки того чи іншого серверу зсилаючись на ціни тих бізнесів які залишились доступними..
Якщо я не буду почутим після цієї теми, особисто я не збираюсь далі грати витрачаючи свої реальні кошти і час у гру, щоб після того моє майно було просто видалене, компенсація видана, як кістка в буду собаці, щоб не було притензій, адже через вашу обнову я втратив близько 35.000.000-40.000.000 які накопичував місяцями ідентично, як і інші потерпілі!!!

5. Докази (Відео/Скріни з майном): Тема з ущербною компенсацією за мою АЗС
Підтримую

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, компенсацію було видано вірно.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі