Розглянуто Не згідний з покаранням адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

R0mka

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
439
Реакції
423
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Матвієнко
  2. Особистий нікнейм: Джеремі Монтейк
  3. Суть скарги: Мого соклановця зупинили працівника "CБУ", ми ще з одним соклановцем підійшли розбиратись причину зупинки. Ми троє направили зброю на працівників СБУ, та потребували сісти в машину і уїхати, на що на нас направили зброю, я дав попередження: "Даю вам 2 сикунди щоб сісти в авто, 1... 2...", та вбив одного з працівників СБУ. Адміністратор Владислав Матвієнко видав мені "DM" но працівникам СБУ покарання за PG не було виданно. Запросив адміністратора в репорт, щоб він пояснив чому там було DM з моєї строни, як тут його вже немає в грі.
    На мою думку в мене була причина на вбивство, так як ми тримаємо картель, і ми один із самих приступних кланів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [2025-08-05 18:58:33] Адміністратор Владислав Матвієнко посадив гравця Джеремі Монтейк на 60 причина: DM / тик
  5. Дата походження: 05.08.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,833
Реакції
2,042
Бали
253
Вітаю, якщо у Вас є відеозапис цієї ситуації від Вашого лиця, надішліть мені в discord - leokingsman

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Ситуацію було пояснено адміністратору та проведено бесіду на перший раз, вибачаємось за незручності з приводу покарання за DM. Щодо PG порушення не було зафіксовано в даній ситуації. Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі