Розглянуто Не згідний з покаранням а саме мут на 90хв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

felkis

Новий гравець
Реєстрування
14 Кві 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм:Богдан Деме
  3. Суть скарги:Даний адміністратор замутив мене на 90хв по причіни образи адміністратора хоча я з цим не згодний, оскільки перед тим він стріляв по проїжім і влучив в мій транспорт. Я повернувся щоб поговорити з тією людиною чому він це робить. Коли вже підійшов то зрозумів що це адміністратор і коли почав в нього питати навіщо він це зробив в відповідь почів бред про міні карту що адміністрацію не видно і тд і в свої оправдання адміністратор сказав що він був з іньшим адміністратор та стріляв на скільки я зрозумів в нього. Після тих слів я все рівно запитав навіщо що в відповідь я почув лише тишу та адміністратор зник. Я зрозумів що розмовою нормальною тут і не пахне тому поїхав собі далі по справам потом проходить десь хв 5-10 і я бачу що в мене мут на 90хв по причині образа адміністратор. (Якщо адміністратор наскільки ніжний то може треба було краще відразку тікати від розмови, бо на мою думку якщо хтось з гравців доприкладу начне мені казати як я їжю як так можна і хто взагалі їздить так криво то що мені відразу його мутити на 90хв і писати що він мене образив?)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1758126387261.png
  5. Дата походження: 19:26 17.09.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю. Розглянувши докази виношу вердикт.

Адміністратор отримає попередження. Також з адміністратором буде проведена розмова стосовно його дій.
Від імені адміністрації приношу вибачення за незручності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі