Павло Набанов 🧏🏽♂️
L.Nabanov
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 691
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
- Особистий нікнейм: Павло Набанов
- Суть скарги:Вітаю, шановний Сергію Коваленко.
Хочу звернутися до вас з проханням розглянути скаргу. Мене заблокували на 14 днів за спробу "зливу старшої адміністрації". За вчора я написав три скарги на адміністратора Тамаджима Камаро. В цих скаргах я висловлював свою думку щодо дій даного адміністратора, не погрожуючи та не порушуючи правил.
Зокрема, я поставив під сумнів рішення адміністратора про видачу догану в скарзі, де не було серйозних порушень, а лише менш значні порушення, такі як ПГ, МГ, НОНРП-драйв, тощо. Адміністратор Тамаджима Камаро вирішив що ці порушення як серйозні, що, на мою думку, є неправильним.
Я також подав скаргу на нікнейм даного адміністратора, який, на мій погляд, не відповідає правилам НОНРП-нікнеймів. Коли я займав посаду адміністратора, нам було заборонено використовувати такі нікнейми.
Після цього мені відповів шановний Кріс Ханс, заявивши, що я був заблокований через те, що назвав адміністратора некомпетентним тиць . Проте я вважаю, що висловлення своєї думки не повинно вважатися порушенням правил.
Повертаюсь до скарги яку я писав на адміністратора. Мені також не зрозуміло, чому догани видаються, враховуючи всі скарги за день, а не лише ті, що вказані в конкретній скарзі. Якщо в одній скарзі подано вісім порушень, а в іншій, поданій пізніше того ж дня, ще два, то, на мою думку, вони не повинні об’єднуватися для видачі догану. Скарга
Отже, шановний Сергію Коваленко, прошу роз’яснити, за що саме мені було видано блокування на 14 днів. Я вважаю, що маю право висловлювати свою думку щодо дій адміністрації і також я не можу знати всі правила, але га порахував що скарга на адміністратора за Нон Рп нік і Некомпетентність є неправильна прошу переглянути дане рішення.
Також якщо пройтись по правилам серверу і проекту можна побачити що для того щоб отримати покарання Спроба зливу адміністратора там має бути багато скарг на нього і всі скарги мають бути відхилені а у моїй ситуації 2 скарги розглянуті і 1 відхилена я не подав 10 скарг щоб видавати таке покарання. Дякую за розуміння «Скарга виключно для Сергія Коваленка» - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга 1 скарга 2
- Дата походження: 01.08