Олег Саншайн
Активний
- Реєстрування
- 28 Лип 2022
- Дописи
- 45
- Реакції
- 179
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм: Олег Саншайн
- Суть скарги: Мені цікаво що я мав по рп зробити, коли перед носом у мене звертає мопед і я вилітаю на газон за забор, і крім того як виїхати назад так само нічого не міг придумати (да я можу щось по рп в ходовці і.т.д зіпсувати, але це мої проблеми), чому я тоді получаю покарання, чому немає лояльності на ситуацію, я не спеціально попав за забор на газон, і шукав зразу, як вернутись на дорогу ЩОБ НЕ ПОРУШУВАТИ!!! Да ви можете сказати що я мав переспавнити, окей, спавн самий ближче за км, заспавнив я там авто, яким чином вона по рп так швидко там появилось, тут теж немає рп, так чому коли я хотів вернутись так само як попав на газон, це є порушенням, я не можу написати в такому випадку Адміністрації, бо мені не поможуть не витягнуть авто із-за забора, бо не втручається в рп процес (да і "ми не тепаєм авто"). Чому в таких випадках не бути ближче до гравців, які не зрізали через поле, бо так швидше, а випадково туди попали, і ще раз нагадую хотів вернутись на дорогу!!! Прошу пояснити детально як в таких ситуаціях ми як рп гравці маєм виходити з ситуації, і якось передивитись правило в такому випадку, або вернутись так як попали - можна, або нехай в таких випадках Адміністрація допомагає!!! Ще раз нагадую, не відомо що в реальності "РП" було б з авто, можливо я б далі поїхав, бампер, пороги, це все мої проблеми і гроші, можливо ні, не відомо. Так де тут Нонрп драйв, я в реальності можливо б і поїхав далі заїхав на сто, це "мої проблеми", але чомусь тут покарання і втручання в рп, а ще більше це схоже на пункт правил 6.32. Заборонено будь-яким чином перешкоджати приємній грі гравцям., я зайшов у гру (після тяжкого робочого дня, відпочити) пройти Батл Пас, їхав по рп, але після цієї ситуації, я засмучений...
Дякую за увагу -_- - Доказ видачі покарання (скріншот/від) Велике порушення))
- Дата походження: 27.09.2024 17:45-17:55
Останнє редагування: