Розглянуто Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордан Хоффман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Гру 2022
Дописи
91
Реакції
98
Бали
73
Нікнейм адміністратора:
Влада Тоширо

Особистий нікнейм:
Джордан Хоффман
Суть скарги:
Не згідний з рішенням адміністрації, я коли стріляв з вікна ви мені видали покарання багоюз, дана людина Макс Домбровський також багоюзив і не поніс ніякого покарання. Також дана особа виставила лише половину фрапсу а не всю ситуацію яка була. Дана особа робила провокацію після чого було ДМ з його сторони, після того ми приїхали на епіцентр та знову почався ДМ ЗЗ та багоюз з сторони даної особи. Але адміністрація бачить багоюз тільки з моєї сторони. На третій раз дана особа знову приїхала до нас та почала провокацію, за що отримала покарання. Попрошу переглянути дану скаргу та винести правильні рішення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Клік

Дата походження:
03.07.24

Джордан Хоффман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Гру 2022
Дописи
91
Реакції
98
Бали
73
Нікнейм адміністратора:
Влада Тоширо

Особистий нікнейм:
Джордан Хоффман
Суть скарги:
Не згідний з рішенням адміністрації, я коли стріляв з вікна ви мені видали покарання багоюз, дана людина Макс Домбровський також багоюзив і не поніс ніякого покарання. Також дана особа виставила лише половину фрапсу а не всю ситуацію яка була. Дана особа робила провокацію після чого було ДМ з його сторони, після того ми приїхали на епіцентр та знову почався ДМ ЗЗ та багоюз з сторони даної особи. Але адміністрація бачить багоюз тільки з моєї сторони. На третій раз дана особа знову приїхала до нас та почала провокацію, за що отримала покарання. Попрошу переглянути дану скаргу та винести правильні рішення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Клік

Дата походження:
03.07.24
UPD: Також існує баг при відкритому вікні,що саме у тебе воно відкрито ,а у інших гравців закрито

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Скаргу буде перерозглянуто! Дякую за увагу.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі