Відмовлено Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
5
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Адлет Сапаров
2. Нікнейм порушника: Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги: Лідер мене звільнив по причині втрата довіри я не згідний з звільненням я рахую що це звільнення не обгрунтоване та немає відео доказів на цього, прошу вас розлянути цю скаргу та прийняти міри до цього лідера. Лідер повідив що мене було звільнено а саме за обговорення лідера за спиною як мені повідомили також за масові порушення з моєї сторони та співпраця з ОПГ
1.Я важаю що кожна людина на має право на свою точку зору що до кожного лідера та його бачення в організації та її роботи.
2.Так як я активна людина яка дуже добре виконує свої обов'язки на меле було досить 2 скарг які були розглянуті та винесені рішення щодо мене і я був оскаржений по рішенням скарг. Також після мого звільнення можете перевірити в мене не було жодної догани на мою думку це наклип на мене з боку лідера, про що повідомив мене лідер.
3.Що до ОПГ я борюся проти злочинців та порушників закону та притягую їх до відповідальності, що стосується співпраці прошу щоб лідер надав коректні докази де саме моя співпраця з ОПГ є і буде обгрунтованою
Прошу повернути мене в організацію з поверненням звання та покарати лідера згідно правил.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик
5. Дата порушення: 16.12.2025

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Детально ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Згідно правил лідерів, а саме пунктів 3.1, 3.6, вас було звільнено з організації.
Ваші дії слугували зниженню репутації СБУ!
Щодо доказів, лідер надав всі.

З рішенням згодна!

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі