Арматура
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Мортон Острозький
- Особистий нікнейм:Злой Хард
- Суть скарги:Подали заявку в 17:40 все відповідно правил, клан SIGMA вирішив зробити пропуск території, після чого я задав питання ГСу чи можемо ми кинути територію клану Forbes та повністю надіслав йому форму яку я буду подавати на що отримав позитивну відповідь що можемо, після подалі клан Forbes прийняли заявку а сам Гс постави реакцію "галочку" що територія підтверджена. Після забиття самої території і коли вже була 5 хвилина битви пан Мортон пише що ви не правильно кинули заявку хоча до цього сам 2 рази її підтвердив там самим ставить в не зрозумілу ситуацію нашу сторону додатком до цього клан Forbes запізнився на битву на цілих 12 хвилин хоча знали за неї на під години і як голосить правило що якщо клан оборони не зайшов на територію до 11 хвилини, територія авоматично переходить клану нападу. Прошу розібратись в цій ситуації так як ніяких порушень з нашої сторони не було все було після підтверджено Головним слідкуючим, та так як клан Forbes порушив правило заходу на територію прошу передати її клану Prokuratura відповіно правил!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут тут тут тут тут
- Дата походження:10.11.2025