Розглянуто Не згідний з рішенням ГС(Тількі для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Мортон Острозький
  2. Особистий нікнейм:Злой Хард
  3. Суть скарги:Подали заявку в 17:40 все відповідно правил, клан SIGMA вирішив зробити пропуск території, після чого я задав питання ГСу чи можемо ми кинути територію клану Forbes та повністю надіслав йому форму яку я буду подавати на що отримав позитивну відповідь що можемо, після подалі клан Forbes прийняли заявку а сам Гс постави реакцію "галочку" що територія підтверджена. Після забиття самої території і коли вже була 5 хвилина битви пан Мортон пише що ви не правильно кинули заявку хоча до цього сам 2 рази її підтвердив там самим ставить в не зрозумілу ситуацію нашу сторону додатком до цього клан Forbes запізнився на битву на цілих 12 хвилин хоча знали за неї на під години і як голосить правило що якщо клан оборони не зайшов на територію до 11 хвилини, територія авоматично переходить клану нападу. Прошу розібратись в цій ситуації так як ніяких порушень з нашої сторони не було все було після підтверджено Головним слідкуючим, та так як клан Forbes порушив правило заходу на територію прошу передати її клану Prokuratura відповіно правил!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут тут тут тут тут
  5. Дата походження:10.11.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
На момент подання заявки діяло правило, згідно з яким її потрібно було подати щонайменше за 30 хвилин, тоді як Ваша була подана за 25 хвилин.
Ситуація щодо даної території була врегульована ГС Неофом у голосовому каналі під час обговорення між лідерами кланів.
Після цього серверні правила було вдосконалено для підвищення зручності та якості ігрового процесу.
Також з ГС Неофом проведено бесіду щодо необхідності більш уважної перевірки подібних заявок у майбутньому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі