Розглянуто Не згідний з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
25
Реакції
7
Бали
8
  1. Ваш нікнейм: Захар Огієвський
  2. Нікнейм порушника: Кирило Громов
  3. Суть скарги:
09.06.2026 я був звільнений за порушення п. 3.16 Статуту (непроходження переатестації).

Однак переатестація проходила з 03.06.2026 по 05.06.2026, а до організації мене було повернуто лише 06.06.2026. Таким чином, під час проведення переатестації я не перебував у складі організації та не міг її пройти.

Після мого повернення мені не було призначено окремої переатестації, не було повідомлено дату та час її проведення, а також не надходило жодних вказівок щодо необхідності її проходження.

Вважаю звільнення за п. 3.16 неправомірним, оскільки я не мав можливості пройти переатестацію через те, що не перебував в організації в період її проведення, а після повернення не отримав відповідного призначення.

Прошу перевірити правомірність дій Кирила Громова та розглянути можливість скасування звільнення.

1. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
    Скріншот повернення до організації 06.06.2026: Ця скарга після якої мене повернули
    Скріншот оголошення про переатестацію (03.06.2026–05.06.2026):тиць
  2. Дата порушення : 09.06.2026

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
452
Реакції
631
Бали
153
Вітаю. Вас було повернуто до фракції ще до завершення переатестації (я дав ще два дні для того, щоб дати можливість скласти переатестацію тим, хто її не склав - до 07.06.2026). Під час працевлаштування кожен співробітник зобов’язаний самостійно ознайомлюватися з внутрішніми правилами організації та наказами керівництва.

У вас була можливість пройти переатестацію або хоча б звернутися до керівництва та уточнити порядок ваших подальших дій. Ви цього не зробили, у зв’язку з чим були звільнені за непроходження переатестації відповідно до пункту 3.16 Статуту НПУ.

Також варто зазначити, що після повернення до фракції внаслідок оскарження попереднього звільнення ви почали вимагати повторного поновлення та стверджувати, що оскаржили і дане звільнення, надаючи докази зі скарги щодо попереднього звільнення, яке не має жодного відношення до звільнення за п. 3.16 Статуту НПУ, тим самим ввели в оману мого заступника. Одразу після того, як я виявив те, що ви знову у організації - вас було звільнено повторно.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
804
Реакції
452
Бали
123
Вітаю
Вас буде повернуто до фракції
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі