Розглянуто Не згідний що сижу тільки я...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Саншайн

Активний
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
38
Реакції
157
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора:By almazow
  2. Особистий нікнейм: Олег Саншайн
  3. Суть скарги: Покарали тільки мене ДБ + ДМ, хоча бачив всю ситуацію Almazow......
    1.Не розумію що це за нонрп поліція, 2 раза підрізав його "в стовб, на відбійник" а він собі їде далі, де рп??? Вийшов стріляюсь з ним, він не стріляється а знімає наручники з затриманої і вбиває щоб її посадили, це адекватно??? Я 1 в 1 з ним стріляюсь він із-за того що не може перестріляти (не розумію навіщо тоді ви придумали правило ПГ "2неофа на 1 гос", коли він 1 не може перестріляти 1 бандита) побачивши що я попав по ній, і в неї мало хп, знімати наручники і вбиває щоб посадити... Це поліція???
    2.Чому після перестрілки сіла людина з якої зняли наручники, і відкинули мене тик за дб + дм? Під час перестрілки, мене давили, і гравець не получив покарання, так само як і нонрп коп!!!
    3.Прошу передивитись докази від адміністратора і покарати не тільки мене а і нонрп копа 114851 ( який ще раз нагадую врізався в стовб і продовжив втікати після дтп, а потім зняв наручники і вбив людину яку затримав, щоб вона попала у в'язницю).
    4. Посадити 146149 який дб мене!!!
    5. З адміном який слідкував і не відкинув ні копа ні іншого гравця провести бесіду.
    6. Від себе хочу сказати на перед що не вважаю в данній ситуації порушенням Пг зі свого боку, так як стрільба була 1 в 1, і я можу рятувати соклана в такій ситуації! Інші мої дії уже на ваш розсуд)))
    7. Надіюсь що розглянуто скаргу буде КОРЕКТНО, бо рп тут не буде, якщо відкинули тільки мене!!! Або карати всіх, або нікого!!! Багато таких різних ситуацій, люди бояться писати бо тільки накинуть ще більше порушень, а госка буде дальше порушувати і на це будуть закривати очі!
    8. На рахунок ХП авто, в реальності всі знають пріуси тіж самі міцики, які не оснащені бронею, чи ще чимось, щоб у грі у них було більше хп ніж у звичайного авто, це вже не рп! Передайте це щоб фіксили, бо як тоді грати у рп, якщо авто з "Азгарда" неможливо пошкодити так просто...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1:46 знімає наручники і добиває...
  5. Дата походження: 03.10.2024 18:45

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець [114851] отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA (6.19,6.2) - /jail 90
Гравець [146149] отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA (6.3) - /jail 40
Ви автор [6070] отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA (6.13) - /jail 30

Розглануто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі