Розглянуто Не зміг купити квартиру яку "зловив"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Батькович

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
19
Реакції
2
Бали
6
  1. Ваш ігровий нік: Іван Батькович (2854)
  2. Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: ІІван Батькович (2854)
  3. Яке майно було піймане (якщо будинок/бізнес, вказуйте номер): Квартира в 130 під'їзді
  4. Ваше відео, де буде видно, як особа піймала майно: прикріпляю (тайм код, де видно як я ловлю квартиру 04:05) -
  5. Час, дата, коли майно було піймане гравцем: 24.03.2024 - 21:04

Простоявши більше 4х годин в черзі, по факту все таки зміг купити квартиру, але через "проблему" з вашої сторони її у мене немає. Але у вас є цікаве правило "Шановні гравці, при ловлі майна ви обов'язково маєте записувати ваш екран просимо не нехтувати цим, адже це допоможи в разі виникнення запитань від адміністрації і ви можете просто показати ваш запис і вони автоматично відпадуть." - у мене є відео-доказ, що я дійсно зловив квартиру після того, як вона повинна була злетіти (час зльоту було написано 21:00, я добрався до мітки та купляв квартиру о 21:04, це видно на відео), тому, я вважаю, що було б справедливо (І В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПО ВАШИМ ПРАВИЛАМ) зняти з мого балансу вартість квартири та надати мені квартиру, яку я справедливо зловив адже це повністю відповідає вашим правилам. Я сподіваюсь, що ви не підете проти своїх же правил.
І на останок, вважаю, що в загальному справедливим вирішенням цієї ситуації було б наступне рішення: надати квартири тим, хто перший їх зловив та відповідно надав відео-доказ цього, тому що саме у вас в правилах написано "при ловлі майна ви обов'язково маєте записувати ваш екран"

P.S. Так, я розумію, що можливо хтось до мене купив цю квартиру під номером 4, тоді дійсно нехай цю квартиру передадуть тій людині, яка покаже відео-доказ, де вона намагається купити квартиру під номером 4 раніше мене, тобто до 21:04.

Іван Батькович

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
19
Реакції
2
Бали
6
*Вибачаюсь, купляв я квартиру під номером 3 (видно на відео). Не 4 як написав вище.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
На розгляді.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
В даній ситуації справді відбулись деякі технічні неполадки, але після цього адміністрація повідомила про те, що зліт 130 під'їзда відбудеться 25.03 в 21:00. Просимо вибачення за незручності.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі