Розглянуто Не зрозумілі рішення та пояснення від адміністратора. 1 бачить порушення, 2 не бачить порушень. +Стверджує те чого нема.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
58
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Даня Наливайко
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: Ак так? Даний адміністратор тут порушення ПДР бачить - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-правоохоронними-органами.177588/#post-759338
    а тут порушень ПДР та Нон РП не бачить - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...е-ставлення-нон-РП-драйв.177644/#post-759447?
    ----
    +Може я щось не те бачу? Може я не туди дивлюсь? Може проблеми у мене з очима? Де тут (на фото) написано слово - "ВВЕДЕНО"? Ввести і Встановити то є дві величезні різниці (зі значеннями слів можете ознайомитись у мережі інтернет) які слова совмістити зовсім не можливо. Попрошу мені пояснити.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання вище.
  5. Дата походження: 11,06,2024

Вкладення

• Знімок екрана 2024-06-12 135609.png
    Знімок екрана 2024-06-12 135609.png
    106.7 Кб · Перегляди: 76

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний веридкт:
Щодо першої скарги на Маню Апаню, можете ознайомитись за посиланням, за
порушень правил ПДР, а по суміжності правил проєкту(NonRP Drive), згідно правил держ. орг:
32. Заборонено порушувати правила серверу. (Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС)
За самі порушення правил ПДР адміністрація покарань не видає.
Щодо другої скарги на Маню Апаню:
1) За гравцем NonRP Drive не помічено.
2) Згідно наказу про введення військового стану:

- З метою збережння конфеденційності інформації під час військового стану, дозволено не представлятися працівникам СБУ
3) Зброя була відіграна, вона могла висіти в нього на плечі, а він взяв її до рук та перевів у бойову готовність. Загрози Вам він нести не міг, так як він не цілився.
4) Співробітник неодноразово просив Вас показати свої документи, агрументовоючи законною підставою. Ви цього не зробили, тому він встановив відлік часу, що не забороняється.
5) Коли людина ховає зброю, це не відігрується. Співробітник знову таки, міг повісити її на плече та дістав тайзер, попердньо відідгравши цю дію.
6) Відповідь надана у 4 пункті.
7) Вас було попереджено, що після закінчення відліку, якщо Ви не надаєте документи - Вас буде затримано за непідкорення.
8) Неадекватної поведінки від співробітника не помічено.
9) Співробітник трішки підвищив голос, щоб Ви його почули, бо Ви не давали сказати йому слово.
10) Так як було здійснено перевірку і немає потреби залишатись далі. Працівники поїхали.
11) За гравцем NonRP Drive не помічено.

Щодо наказу:

1718268182986.png

В самому кінці, можна побачити це речення. Тобто наказ введено в дію, і на момент цієї ситуації він вже набув чинності.
Якщо говорити про речення яке Ви навели у приклад, воно було відредаговано.

1718268303601.png

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі