Відмовлено Не компетентний адміністратор / Василь перегінець / ДЛЯ ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
202
Реакції
133
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Федот Тюбикович
  3. Суть скарги: Суть скарги, ми спілкувались в 02 спілкування кланів, говорили про адміністрацію про всю правду, ніяких образ адміністраціїї приниження і т.д не було, тим самим скоріш за все я получаю тайм-аут на 10хвилин без ніякої причини, ніхто нічого не пояснив за що і т.д, модерація діскорду покарання не видавала, тим самим нічого не сказавши в грі я получаю мут по правилу 4.10 , при чому діскорд клана, не критична причина щоб видавати покарання в грі, також адміністратор забирає права щоб сплікуватись в 02 без поважної причини, тим має заніматись модерація діскорда, прошу провести бесіду з певним адміністратором, також певний адміністратор видаляє мої повідомлення які ніяким чудом нікому не роблять нічого поганого, прошу розібратись в даній скарзі (червоні повідомлення це ті шо видалили)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 01.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно. Стосовно виданого вам муту, даний адміністратор не видавав вам покарання. Мут був виданий модерацією діскорду згідно правил.

Щодо покарання виданого у грі, адміністратор помітив, що ваші слова містять нешанобливість та підтримання конфлікту щодо адміністрації, тому особи, які брали участь у цьому були покараними, згідно правила:

7.1. Офіційними соцмережами UKRAINE GTA вважаються канали/групи у телеграмі, діскорд сервера, форум, TWITCH канал.
Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення.

|ВІДМОВЛЕНО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі