Розглянуто Не компетентність ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
243
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника:Невідомо
  2. Особистий нікнейм: Богдан Житомирський
  3. Суть скарги:Значить заходжу я в гру, і помічаю що мене звільнено з ЗСУ по втраті довіри та ЧС, в якому навіть не написано скільки днів. Перебуваючи один день в ЗСУ, та також паралельно записався в кандидати на лідера, є підзра що мене намагаються злити. Я догадуюся через який інцидент це було зроблено, но там взагалі і близько порушення з звільнення не стоїть, тим паче по втраті довіри та ЧС на не зрозуміло на скільки днів. Я не здивуюся якщо звільнення по втраті довіри не було узгоджено з слідкуючим організації. Хто б не показав відеодоказ, але в мене є повний відеодоказ ситуації, де я не спорю що самого початку мілко морушив і готовий прийняти покарання, а лише спорив як це відбувалося, також тримаючи мене 10хв в кайданках. Повний відеодоказ готовий представити ГС/ЗГС Держ і відповідно слідкуючому. Попрошу серйозно віднестися до цього серйозного, так як деяке керівництво ЗСУ веде себе не компететно. Мені немає сенсу перебуваючи у організації та грубо порушувати, так як я вважаюся кандидатом на лідера ЗСУ. Також прошу виявити порушення з їхньої сторони та покарати відповідно правил.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:29.08.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю

Отритмуємо докази порушень від осіб.

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,320
Реакції
556
Бали
253
Вітаю!

Заступнику буде видано попередження.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі