Розглянуто Не компетентність адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Дубок

02 | Західна Україна
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
45
Реакції
28
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Аддерлі
  2. Особистий нікнейм: Юра дубок
  3. Суть скарги: Стояв проводив рп, після чого побачив в міжфракційну рацію як деякий молодший лейтенант НПУ К почав писати такі речі " нпу и сбу есть?" що мене обурило бо це звертання 1 по російськи 2 не по формі. далі він почав писати такі речі "Кто первьІй приедет на виллу ОКО тот получит 500к по форме!!!" мене це обурило і я почав питатися чи він в адекваті оскільки незнав що він адмін, після того як я повторив 2 раз своє запитання він тепнув мене і почав зразу на "ти" цитую " тьІ мне сказал за адекват?" тобто погрожуючим тоном після того як я йому пояснив що я незнав що він адмін і попросив тпхнути там де я був, він мене просто заспавнив на спавн по формі. Та ще потім почав флудити в міжфракційну те саме що і про "ОКО" Але про стриптиз клуб і теж по російськи.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

(тайм код 0:55-2:58)

5. Дата походження: 03.02.2024

Матвій Хелл <3

Активний
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
41
Реакції
58
Бали
21
  3. Суть скарги: Стояв проводив рп, після чого побачив в міжфракційну рацію як деякий молодший лейтенант НПУ К почав писати такі речі " нпу и сбу есть?" що мене обурило бо це звертання 1 по російськи 2 не по формі. далі він почав писати такі речі "Кто первьІй приедет на виллу ОКО тот получит 500к по форме!!!" мене це обурило і я почав питатися чи він в адекваті оскільки незнав що він адмін, після того як я повторив 2 раз своє запитання він тепнув мене і почав зразу на "ти" цитую " тьІ мне сказал за адекват?" тобто погрожуючим тоном після того як я йому пояснив що я незнав що він адмін і попросив тпхнути там де я був, він мене просто заспавнив на спавн по формі. Та ще потім почав флудити в міжфракційну те саме що і про "ОКО" Але про стриптиз клуб і теж по російськи.

Шановний що вам не сподобалось як що даний адміністратор наоборот давав змогу гравцям та держ службовцям получити гроші просто так

Наомі Міллфс

Наталі Сонечко ?
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
99
Реакції
158
Бали
48

Вітаю, даний адміністратор давав змогу кожному гравцю заробити кошти , так як не в всіх є віп чат, хіба це погано?
Якшо ви не потребуєте коштів, це чудово, але є багато працівників і гравців , які потребують цього, тому я не бачу у цьому проблеми)

Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
29
Реакції
13
Бали
3
А що тут поганого? На мою думку це навпаки крута ідея і додаткова розвага для гравців ) А на рахунок мови, то пів сервера не спілкується виключно українською мовою

Григорій Голосіївський

Легенда | Західна Україна
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
118
Бали
48
ЖБ в стиле этой ЖАЛОБА ?‍♂️

Это не Хард РП проект и как игрок, я не вижу тут никакой предметной претензии к администратору.

Юрій Дубок

02 | Західна Україна
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
45
Реакції
28
Бали
23
Шановні гравці, ви не зрозуміли суть жалоби, а суть жалоби в тому що він мене тепехнув і зразу перейшов на ти, і по моїй прозьбі тепехгути туди відки він мене і забрав він просто мене заспавнив тим самим зірвавши рп процес. Дякую за увагу ваші коментарі мені не цікаві. Слава Україні.

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор отримує покарання у вигляді письмової догани.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі