Розглянуто Не компетентність, халатність, порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
967
Реакції
1,882
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: 101278
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Якщо ви вважаєте що мій відео доказ не дійсний, того шо мене не чути, то прошу попросити доказ в працівника. Сів до машини, він підбігає, починає діалог шо я порушив, попросив докази, каже надасть адвокату, але в правилах патрулювання НПУ.К сказано "2.9 Кожен патрульний має надати відео-докази порушнику якщо є така вимога(за порушення ПДР)". Тобто то є вже порушення, далі видно, що людина порушує процесуальний кодекс а саме статтю 3.3 "не роз'яснив права, поки я йому не напомнив". Після чого ще 1 нон рп дія, дав кляп, хотя в мене маска, і знову ж таки я маю все напоминати йому.
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Тайм коди 1:37 Каже шо за статтею 16 я був затриманий, хоча там йдеться зовсім про друге). 2.22 "Докази вашого правопорушення буде показуватися тільки адвокату", але правила патрулювання так не думають). 2:40 вилізаю з авто, щоб нормально поговорити на цю тему з поліцейським, а він тим самим починає шось там собі рахувати, я вважаю це є не компетентно з боку поліцейсьоко до громадян. 2:45 я міг легко втікнути, але я хотів розібратися в ситуації по нормальному без заходів примусу, але поліцейський так не думає, і вважає що йому так можна себе вести. 3:29 починає вимагати паспорт, але за статтею 3.3 проц. кодекса, а саме порядок затримання, пише "Назвати своє прізвище, спеціальне звання, пред'явити на вимогу службове посвідчення" далі йде "Назвіть підстави затримання" а вже далі йде "Роз'яснити права затриманого, а саме міранда" але поліцейському начхати на ці правила, і він робить порядок затримання по своєму. 4:01 каже шо права не читає "Геніально!". 4:08 за моїми зауваженнями, починає зачитувати права. 4:35 "дав в рот кляп, хоча в мене маска". 4:52 дає вже другий кляп, як так?. 5:41 "заламав" а я шо тікаю? чи б'юся шоб мене заламувати?). 5:45 йде порушення субординації в бік громадян . 6:15 порушення субординації. 6:45 починаю казати шо я маю право ознайомитися з доказами мого порушення. 7:49 переводить тему з "порушення ПДР" "на порушення 1.8". 7:52-8:04 йде порушення субординації+MG. 8:27 написав репорт, того шо думаш хоть адміни поможуть мені, з тим шоб він перестав рахувати, вислухав мою думку, та обгрунтував відповідь, але так я цього і не дочекався(. 9:00-9:13 знову мг
  6. Дата порушення: 27.07.2024

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,077
Реакції
1,256
Бали
253
Вітаю,шановний гравець

Переглянувши відео докази обох сторін,надаю вам відповідь.

Гравець 101278 отримає покарання у вигляді 2 доган та проходження переатестації,також отримає покарання у вигляді 15 хвилин муту за MG.
Автор ви отримаєте покарання у вигляді 15 хвилин деморгану за Перетяг RP в свою сторону

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі