Відмовлено Не компитентність з сторони Модератора! Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
15
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Качмар Лоутабович
2. Нікнейм порушника: Микита Мусангович
3.Суть скарги:
Я звертаюся до вас із проханням переглянути покарання, яке було накладене на мене за мою поведінку в грі. Від модератора, який виніс цей вердикт, я отримав 31-день бану через, на мою думку, неправильне трактування моїх слів,і неправельне розуміння моїх слів даним Модератором.
У моєму повідомленні не було жодних згадок про реальне життя, і я не мав на меті погрожувати або загрожувати здоров’ю чи життю когось у реальному світі. Я використовував фразу, яка була частиною рольового процесу (RP), а саме: "Я заберу в тебе життя і відправлю тебе до лікарні". Це була чітка частина RP-сценарію, де я мав намір «вбити» персонажа в грі та відправити його до лікарні, що є типовою ситуацією в рамках рольової гри. Усі мої слова і дії були частиною цього процесу і не мали жодного стосунку до реального життя.
На відеодоказах: ЯКІ НА МЕНЕ ЗАЛИЛИ !
чітко видно, що я не згадував реальне життя і не мав на меті погрожувати чи ображати когось поза межами рольової гри.
Мені здається, що рішення модератора було ухвалене без належного розуміння контексту моїх слів, що є недопустимою халатністю. Прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію та зробити обґрунтоване і справедливе рішення, зважаючи на всі факти.
Я вважаю, що покарання у вигляді 31-дня бану є надмірним і несправедливим. Прошу вас перерозглянути це покарання та винести більш адекватний вердикт. З повагою даний гравець даного проекта.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-6460-81599-5-23-6-1-1.344697/#post-1383955
5.25/11/2025

Вкладення

• image.png
    image.png
    9.4 Кб · Перегляди: 56
Останнє редагування:

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
224
Реакції
337
Бали
68
Не оскаржуйте його, від нього таких ситуацій дуже багато, особливо з образами.

Реєстрування
8 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
15
Бали
6
Не оскаржуйте його, від нього таких ситуацій дуже багато, особливо з образами.

Здається, ви виразили розчарування через те, що певні питання залишаються без уваги або належного реагування з боку адміністрації. Ви праві, що ігнорування скарг і невідповідальність можуть створювати додаткові проблеми. Справді, якщо є серйозні порушення або ситуації, які потребують втручання, важливо, щоб відповідальні органи не закривали на це очі, а реально реагували на звернення.
Це наголошення на рахунок ОФФ топу під чужими скаргами що правелами ЗАБОРОНЕНО. і Попрошу видати покарання всім хто тут пише!
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів.

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
15
Бали
6
ладно і тобі відповідь дам Вірний фанатік.
Ну що ж, схоже, я став справжньою легендою цього форуму, раз мої "вірні фанати" стежать за кожним моїм кроком. Як бачиш, навіть "з 02 на 03" не дають спокою! 😅
Але, знаєш, це добре, коли є такі люди, які пам'ятають мене навіть після того, як я їх поставив на місце і послав за їхніми справами. Це справжнє визнання! 👑

Останнє редагування:

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
ладно і тобі відповідь дам Вірний фанатік.
Ну що ж, схоже, я став справжньою легендою цього форуму, раз мої "вірні фанати" стежать за кожним моїм кроком. Як бачиш, навіть "з 02 на 03" не дають спокою! 😅
Але, знаєш, це добре, коли є такі люди, які пам'ятають мене навіть після того, як я їх поставив на місце і послав за їхніми справами. Це справжнє визнання!
Ахахха поставив на місце ору, це каже чел який коли мене бачить тікає від мене, або ліває з гри, який випусував моїм друзям коли я його ігнорив погрози, та те що хоче мене убити смешной ти ,а доречі тоже доказ що не адекватна людина яка лише погрожує, але добре що без
обідний, звичайно твій фанатик, але лише твого ротику лише ти вмієш так відполірувати мій шланг )

Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
47
Реакції
45
Бали
23
3.Суть скарги:
Я звертаюся до вас із проханням переглянути покарання, яке було накладене на мене за мою поведінку в грі. Від модератора, який виніс цей вердикт, я отримав 31-день бану через, на мою думку, неправильне трактування моїх слів,і неправельне розуміння моїх слів даним Модератором.
У моєму повідомленні не було жодних згадок про реальне життя, і я не мав на меті погрожувати або загрожувати здоров’ю чи життю когось у реальному світі. Я використовував фразу, яка була частиною рольового процесу (RP), а саме: "Я заберу в тебе життя і відправлю тебе до лікарні". Це була чітка частина RP-сценарію, де я мав намір «вбити» персонажа в грі та відправити його до лікарні, що є типовою ситуацією в рамках рольової гри. Усі мої слова і дії були частиною цього процесу і не мали жодного стосунку до реального життя.
чітко видно, що я не згадував реальне життя і не мав на меті погрожувати чи ображати когось поза межами рольової гри.
Мені здається, що рішення модератора було ухвалене без належного розуміння контексту моїх слів, що є недопустимою халатністю. Прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію та зробити обґрунтоване і справедливе рішення, зважаючи на всі факти.
Я вважаю, що покарання у вигляді 31-дня бану є надмірним і несправедливим. Прошу вас перерозглянути це покарання та винести більш адекватний вердикт. З повагою даний гравець даного проекта.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-6460-81599-5-23-6-1-1.344697/#post-1383955
5.25/11/2025
сам виноват,сиди в бане

Реєстрування
8 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
15
Бали
6
сам виноват,сиди в бане
Тобі також надам відповідь! тік читай уважно. Ох і каструля!! відповідно до правил або ситуації, покарання може бути виправданим.
і ти мені скажи де оточнення реального життя як там Рп діалог! РП-ДІАЛОГ-НАГОЛОШУЮ ТОБІ щоб включився троха!

Сергій Мудрак

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
775
Реакції
417
Бали
83
3.Суть скарги:
Я вважаю, що покарання у вигляді 31-дня бану є надмірним і несправедливим. Прошу вас перерозглянути це покарання та винести більш адекватний вердикт. З повагою даний гравець даного проекта.​
5.25/11/2025
Вітаю! Так як я гравець який написав скаргу, можу надати відповідь:
Під час контейнерів більшість рп процесів такі як non-rp і більшість всіх дії інших немає! Покарання за правилами UG 5.23 видано вірно, так як ви зараз та під час того як скарга була на очікуванні, починали "спамити" своїми повідомлення, а саме головне що вони були з образливими словами та неправдиві, на англійській мові, та тим самим порушили правила форуму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі