Розглянуто Не коректно розглянута скарга//Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
55
Бали
31
1.-
2.Одін Білор
3.Шановний Олег Галицький , я считаю что у меня не было нарушения «видавати себе за адміністратора» если на ваше мнение там было это нарушение ,то пожалуйста объясните мне что такое «видавати себе за адміністратора» чтоб я понял в чем моя вина ,объясню что я общался с другом та он у меня аптечку попросил а я ему сказал что ему бы ответил администратор тоисть «Шановний гравець, адміністрація не виконує таких дій» потому что в частности если просить о какой то ибо помощи админы так и отвечают , мы так сказать с этого посмеялись , был Flood не спорю ,на мое мнение я не выдавал себя за админа ,если вы считаете обратное то докажите пожалуйста что это так. в четвертом пункте оставлю ссылку на не корректно рассмотрену скаргу.
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№427-Видача-себе-за-адміністратора-flood.181229/
5. 21.06.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Судячи по повідомленнях ви могли навіювати думку, що ви являєтесь адміністрацією проєкту, також видавали себе від її імені, тому і отримали покарання згідно нормативу.
Прохання на майбутнє не виконувати таких дій, щоб не вводити в оману інших гравців.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі