Розглянуто Не об'єктивна оцінка ситуації прошу ревгування ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм адміністратора:Альбіна Марлова
3. Суть скарги:Підчас винесення відповіді на мою скаргу на працівників Сбу як Приватного адвоката Південої України дана Адміністратор керувалась лише тим що каже їй СБУ , В моєї скарзі посилання зроблю нижче все розписано та записано мало того яне говорю про покарання працівників СБУ, хоч би написали що працівники СБУ порушували Субординацію, Виходить так що Права Адвоката не хто не відстаює у людей не було доказів порушенння мого підзахисного щей вибочте зробили з мене дурня в цієї ситуації, я вимагаю Перерозгляду даної скарги з боку ГА, На хамство ніхто нічого не сказав , це виходить що люба людина з вулиці може бути присутня при розгляді ? Ви кажете це РП Проєкт давайте дивистися здраво на ситуацію працівники СБУ себе б так повели ? Працівники СБУ мали право зі мною так говорити робити з мене дурня вибачте я не дозволю , прокурора не було онлайн , вибачте чому з'явився Марценкевич ? Хто він ? І чому був присутній я вимагаю догану даним працівникам за перешкоду Адвокатскій діяльності ! дякую
Таке відчуття що дизлайки на мої дописи роблять тільки працівники СБУ а Слідкуючі і Адмін керуючись Дизлайками виносять вердикт, Не спитали ні мене ні їх !

З повагою Приватний Адвокат Данило Іванович посилання на скаргу додаю
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Перешкода-роботі-приватного-Адвоката.349699/#post-1404355
5. Дата порушення:14,12

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, ситуація вирішена в Discord

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі