Розглянуто Не об*єктивний розгляд ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Макиха
  2. Особистий нікнейм: Авдєєв Денис
  3. Суть скарги: Звільнення по втраті довіри за ініціативою слідкуючого за ВРУ. Поясню ситуацію. Людина почала до мене предьявляти притензії з приводу перебування в кабінеті. Я почав спокійно спілкуватися, до того моменту коли на мене почали підвищувати тон розмови, ставивши себе вище за мене. Згадувати родичів в кінці. А потім вже після моїх РП дій вибачатися. До доказів направляю фіксацію подій та докази звільнення за втратою довіри, наказ про проведення перевірки.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/nXXYhsJm,
    Снимок экрана (758).png
  5. Дата походження: 14.08.2025

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравцю!

Починаючи спочатку з ситуації, ви звернулися до мене, як до слідкуючого за ВРУ, зі скаргою на гравця "Єгор Юрійович", де він зі своєю жінкою неадекватно ставився до вас. Зі свого боку я вам порадив написати скаргу на жінку "Яка образила вас та вашу Родину" та сказав, що гравець "Єгор Юрійович" отримає покарання, та, якщо ви бажаєте, то можете відкрити на нього заяву та зняти недоторканність.
Після цього я ще окремо поговорив із гравцем — "Єгор Юрійович", вислухав його версію та почув від нього вибачення.

Після цього з вами ще проводив бесіду Президент — "Кирило Шевчук", де він, зі свого боку, намагався вирішити вашу суперечку. За його словами, ви нібито помирилися та дійшли до єдиного компромісу.
Також прошу зазначити, що гравець — "Єгор Юрійович" намагався вибачитися за себе та за свою дружину, але ви повністю відмовили у прийнятті його вибачень та ще й підняли конфлікт у чаті, демонструючи вашу суперечку всьому старшому складу Верховної Ради.

Я вас викликав у войс для того, щоб вирішити цю проблему мирно та цивілізовано, що, на жаль, з обох боків не було помічено хоч би краплі на перемир’я. Під час розмови я намагався вас помирити та вислухати кожну зі сторін, але ви всі вирішили стояти на своєму, заявивши, що миритися не будете. Після 15 хвилин розмови ви вирішили знову підняти суперечку ще й на підвищених тонах, після чого я видалив вас із голосового каналу та, переговоривши з Президентом, ми дійшли висновку зняти вас обох.

Ваша причина зняття — це конфлікт на посаді.
Ви можете спробувати себе знову на високій посаді через деякий час.

P.S. Хочу ще додати, що якби ви почали процес суду, то це призвело б до ще більшого конфлікту, так як цими діями ви б втягнули ще більше людей
.​
З повагою,Павло Макиха

Очікуйте відовіть від ГА / ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі