Розглянуто Не повага Марценкевича до Адвоката

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм порушника:Максим Марцекевич
3. Суть скарги:Під час Процесуальних Дій з'явилась особа без форми чи порушувала ведення процесуальних дій а саме
01:01 з'явилась не відома особа не представившись почала перебувати під час ведення процесуальних дій на мою вимогу представитись не гативно відреагувала і сказала що інформація засекреченна пан Марцекевич коли я йому сказав Згідно Закону про Адвокатуру а саме Таймниця слідства . І що це за така таємниця не показати документи яке він мав право знаходитись на розгляді ?

Стаття 11. Професійні права адвоката

1. Адвокат має право:

1) робити будь-які дії, не заборонені законом та договором, необхідні для надання правничої допомоги;
2) надсилати адвокатські запити та отримувати копії документів;
3) представляти і захищати права клієнтів у судах, органах влади та організаціях;
4) знайомитися з документами (крім тих, що мають обмежений доступ);
5) подавати заяви, скарги, клопотання;
6) отримувати письмові відповіді на клопотання і скарги;
7) збирати докази, опитувати осіб за їх згодою;
8) посвідчувати копії документів у справах, які веде;
9)користуватися іншими правами, визначеними законом.
10) Працівники правоохоронних органів зобов’язані безперешкодно допустити адвоката до клієнта після пред’явлення ним посвідчення адвоката та документів, що підтверджують повноваження на надання правничої допомоги.

Прошу надати Справедливу Оцінку дій працівників СБУ далі в мене стався вихід з гри , я клієнта попередив і попросив щоб не прордовжували розгляд справи без моєї відсутності в ітозі поки я заходив працівники Почали обшувати мого клієнта без моєї присутності під кураторством Марценкевича, я вважаю це ганебний вчинок щодо мого підзахисного та порушенням Конституціїї України Надаю скрін доказ https://postimg.cc/JtJDd5xW тому якщо Марценкевич так відноситься до затриманих та Адвоката він подає не припустимий приклад своїм співробітникам !

Тому я розумію як Дані особи вели себе зі мною ? А як тоді ведуть вони себе Затриманими ? Я не розумію Що саме забув Пан Марценкевич в допитній і які підстави для того щоб не показувати документи ?
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:14,12

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
190
Реакції
215
Бали
88
Вітаю, шановний Адвокат.
Данна ситуація є RP процесом.

Згідно з наказом голови СБУ №12 співробітник СБУ в праві відмовити вам у представленні в цілях збереження конфеденційності задля забезпечення безпеки себе та своїх близьких.
Очікуємо на відповідь ГС/ЗГС Дреж.

З повагою голова СБУ Марценкевич Максим Серігйович

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
"Наказ 12," на який посилається Генерал СБУ буде переглянуто
З Генералом буде проведено розмову стосовно тлумачення власних наказів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі