Розглянуто Не поважливе ставлення двох адміністраторів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко (85522) та Коля Середа (32599)
  2. Особистий нікнейм: Ернест Наливайко (129861)
  3. Суть скарги: Затримали військово службовця за ТК співпрацівників ЗСУ, було від нього дуже багато і дуже порушень що тільки було тримати його в кайданках та пів години влаштовували його щоб одягнув форму але данний співпрацівник відмовлявся та знущався, ми його по рп відвели в окрему кімнату щоб данна людина подумала над своєю поведінкою, прийшли на його репорт два адміністратора та почали вмішуватись в рп процесс, *Для чого, Нащо, і чи є це причиною тримати його так* Такі були питання від адміністрації, як я знаю це вже є порушенням від адміністрації, та зняли з нього кайданки, Валерія сказала що це не вона хоть данна людина там була в кімнаті одна! тобто вже обман він данних адміністраторів, та почала так скажемо огризатись *Я знаю більше тебе Ернест правил ніж ти так що заспокойся* Така була відповідь від данної Валерії, також два адміністратора не надали нам змогу відіграти рп ситуацію.
  4. Положення про адміністрацію та взаємодія з нею,
    4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків). Будь ласка прошу надати для данних адміністраторів покарання за такий вчинок заважання у Рп Процессі! Також данні адміністатори надали моєму Генералу наказ щоб мене звільнили, всі відео докази присутні данного порушення бійця!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 21.11.2025
    7. Також тайм-коди: 0:49,0:58,1:06,1:13,1:20,1:27,1:36,1:46,2:08,2:22,2:36,2:58,3:10,3:24.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ми зайшли на репорт гравця, який скаржився на те, що його тримають у приміщенні без можливості щось зробити. На момент нашого приходу біля нього нікого не було, гравець стояв у туалеті один. Саме тому ми почали уточнювати обставини події та запитувати, що відбувається.

Після цього ви самі прибігли до місця, вже під час нашої перевірки, та почали вести себе некоректно у спілкуванні з адміністраторами. Саме з цієї причини вам і була надана відповідь у відповідному тоні, зауважу, що ситуація з вами - не єдина, відколи я приходила по репорту на ЗСУ.

Хочу наголосити на пункті 4.5 Положення про адміністрацію:

“Якщо адміністратор з'явився біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, будь-яке RP, RP-відігрування або ситуація тимчасово зупиняються, доки адміністратор не зникне.”

Тобто на момент нашої присутності будь-яке RP автоматично призупиняється, відповідно втручання не може вважатись порушенням.

Після перегляду всієї ситуації, а також вашої поведінки, ми дійсно провели бесіду з вашим Генералом і перевірили ваше логування.

Було встановлено, що, ви систематично “кафали” співслужбовців, що заборонено правилами, неодноразово застосовували тайзер без підстав, на ваш рахунок надходили скарги не тільки від нас, але й від рекрутів та модерації Discord.

Саме тому рішення про ваше звільнення - винятково рішення вашого Генерала, а не адміністрації. Ми лише надали факти та докази.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі