Андрій Бенов
Файний тіп, козачок!
- Реєстрування
- 17 Жов 2022
- Дописи
- 423
- Реакції
- 546
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Максим Пасечник
- Особистий нікнейм: Андрій Бенов
- Суть скарги: Вітаю!
07.03.2025 п. Пасечник вирішив при О/С ЗСУ розказати про моє порушення (9 рангу), та почав розказувати інформацію яка є лише в адміністраторів до прикладу п. Пасічник зазначив цитую "Косик їх тегнув і сказав розібратись з ним" (мається на увазі "з ним" мене а "їх" слідкуючого ЗСУ Дракулу) .
Потім Адміністратор Пасічник зазначив цитую "При цьому якщо ти йому даси догану то він на тебе буде писати скаргу шо тіпа не за шо" що є не повагою до мене як до гравця.
Також додатково зазначаю що стосовно слів адміністратора а саме «тіпа не за шо», відносини між гравцями та адміністрацією будуються на правоті адміністрації та презумпції невинності гравця. Іншими словами, гравець не може бути оголошений винним, доки його вина не доведена. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, але чомусь сам правил серверу а саме 1.6 не дотримується.
Також хочу зазначити що чомусь адміністратор у відкритому голосовому каналі порушує субординацію та звертається до інших гравців на "ти".
Прошу адміністратору Пасечнику провести переатестацію стосовно покращення субординації, провести бесіду, та у разі потреби видати покарання адміністратору.
Також користуючись нагодою мої побажання до адміністратора щоб він трішки більше приділяв часу фракцій СБУ Д де п. Пасечник є слідкуючим, так як актив в СБУ Д зараз дуже маленький (станом на 2 березня +- 13 чоловік). - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 07.03.2025