Розглянуто Не повний розгляд скарги///Максим Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Вер 2024
Дописи
88
Реакції
33
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Максим Коваленко
Особистий нікнейм: Лео Леович
Суть скарги: Адміністратор Максим Коваленко, на мій розсуд не повністю розглянув мою скаргу, суть в тому що поліцейський, якому дали догану це не все. Адміністратор написав що дає покарання поліцейським за NonRP держ, але написав тіки за нонрп, а поліцейський ще не тільки це порушив. Головне що він не зачитав мені міранду при затриманні, так мало того в кабінеті коли я його спитав де мої права він просто промовчав. А тепер просто уявіть, в реальності поліцейський затримує людину, вона має свої права, але поліцейський міранду не зачитує, а коли його питають: - де мої права? Поліцейський в ступорі мовчить. Я просто привел приклад, але ж. Може, я ще промовчу що він мені міранду не зачитував, ну вдруг буває таке і то це вже грубе порушення, але уявіть собі коли я питаю де мої права він просто МОВЧИТЬ, тобто він тупо не знає права затриманного, ні міранди ні прав, і якщо я ще б почав питати в нього де міранда та де мої права то відео длилося ще б 10 хвилин. В мій час коли я працював ми робили перездачі за маліші порушення, я знав весь статут напам'ять,робив перездач певно 5-7, вчив статут,знав все, та до сих пір памтаю міранду, а тут він тупо не знає міранди. Я вимагаю більшого покарання, як перездачі знання статуту/або ще однієї догани. Це просто возмутітельно((
P.S ( я без злості, притензій до розгляду в мене майже немає окрім міранди )
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1748516867440.png

Дата походження: 29.05.2025

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
123
Вітаю, шановний гравцю!

Щодо вашої скарги, хочу запевнити: вона була розглянута в повному обсязі. Зі свого боку, як слідкуючий за фракцією Національної поліції, я переглянув надані відеодокази та виявив порушення з боку співробітника поліції. Зокрема:

• Поліцейський не зачитав вам права (Міранду) під час затримання;​
  • Не було викликано адвоката;​
  • Була порушена РП-складова під час (використання кайданок, тайзера).​

На основі вищезазначених порушень працівник поліції отримав дисциплінарне стягнення у вигляді догани. Крім того, він буде понижений у званні на один щабель. Також він отримав деморган на 60 хвилин за NonRp держ. Також йому буде рекомендовано пройти повторне ознайомлення зі Статутом та процедурою затримання згідно внутрішніх правил фракції.

Щодо зауваження про "мовчання" поліцейського у відповідь на ваше питання стосовно прав — погоджуюсь, така поведінка неприємна, однак вона вже включена в оцінку загального порушення та вплинула на прийняте рішення.

Ваші аргументи почуті, вони будуть враховані при подальшій роботі.

Щодо ситуації з розшуком — розшук вам видав співробітник Роман Береза, за що він і поніс відповідне покарання. Покарання було аналогічним до того, яке отримав співробітник Сашко Будівник.

Як особа, відповідальна за контроль фракції, вважаю недоцільним видавати додаткове попередження (варн), оскільки порушення вже були належним чином опрацьовані, і винні отримали покарання згідно з внутрішніми правилами.

Очікуйте остаточного рішення від ГА/ЗГА.

Дякую за звернення та бажаю приємної гри на UKRAINE GTA.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі