KolyaB
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Бер 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Шановні Адміністратори кого ви набираєте в сапорти , вони не компетентні , 15 хв не можуть відповісти на питання "де можна взнати інфу за донат машини " , вони мені ф1 -> донат->товари , і крутіть на низ" , я пишу знов "де я можу взнати інфу за донат авто" і знаєте шо мені пишуть будь ласка уточніть ваше питання , та куда вже точніше можна? і написав "інформація за донат авто , ігрокі не ваіант вони ту*і " , мені мало за 12-17 хв не дали нормально відповіді , так дали мут на 2 години , за мут то ладно проживу , а вот то шо сапорти нічого не знають і не можуть допомогти , а завжди метають стрілки , запитайте в в інших гравців ? то для чого вони здалися ? якшо вони не допомагають? зі всіх разів коил я писав , мені допомгли максимум на 20% , і то на початку коли почав грати , а в більшості ігроки допомгли або ютуб або сам , все ! будь ласка набирайте знающих сапортів і які хочуть допомагати ! і створіть тему корисна інформація на форумі за донат авто ,або зробіть біля них тест драйв кнопку хоть би , за 5-10 тисяч , дякую за увагу , надіюсь ви приймете до уваги .а особливо за сапортів.