Відмовлено Не по темі!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KolyaB

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Шановні Адміністратори кого ви набираєте в сапорти , вони не компетентні , 15 хв не можуть відповісти на питання "де можна взнати інфу за донат машини " , вони мені ф1 -> донат->товари , і крутіть на низ" , я пишу знов "де я можу взнати інфу за донат авто" і знаєте шо мені пишуть будь ласка уточніть ваше питання , та куда вже точніше можна? і написав "інформація за донат авто , ігрокі не ваіант вони ту*і " , мені мало за 12-17 хв не дали нормально відповіді , так дали мут на 2 години , за мут то ладно проживу , а вот то шо сапорти нічого не знають і не можуть допомогти , а завжди метають стрілки , запитайте в в інших гравців ? то для чого вони здалися ? якшо вони не допомагають? зі всіх разів коил я писав , мені допомгли максимум на 20% , і то на початку коли почав грати , а в більшості ігроки допомгли або ютуб або сам , все ! будь ласка набирайте знающих сапортів і які хочуть допомагати ! і створіть тему корисна інформація на форумі за донат авто ,або зробіть біля них тест драйв кнопку хоть би , за 5-10 тисяч , дякую за увагу , надіюсь ви приймете до уваги .а особливо за сапортів.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, не по формі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі