Розглянуто Не правильне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артімка Ультрас

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
59
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Артімка Фаєр
  3. Суть скарги: Стосовно до дб,я сказав откат і я їхав назад стати коло друга і машина дуже різка і я случайно врізався в гравця, стосовно його скарги,він говорив та провокував і його на фрапсі не чути це 1 як адмін може видати покарання якщо не чує що говорить той гравець,так як з його сторони може бути провокації,і те що він бігав за мной кричав мальборо 200 ,сідав в машину і провокував.Прошу переглянути скаргу уважніше,і не повторювати таких помилок
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№672-dm-zz.177185/

Артімка Ультрас

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
59
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Артімка Фаєр
  3. Суть скарги: Стосовно до дб,я сказав откат і я їхав назад стати коло друга і машина дуже різка і я случайно врізався в гравця, стосовно його скарги,він говорив та провокував і його на фрапсі не чути це 1 як адмін може видати покарання якщо не чує що говорить той гравець,так як з його сторони може бути провокації,і те що він бігав за мной кричав мальборо 200 ,сідав в машину і провокував.Прошу переглянути скаргу уважніше,і не повторювати таких помилок
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№672-dm-zz.177185/
Тут видно що він провокував та була розмова в ноці

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ваше покарання буде знято.
Адміністратор отримає покарання за дану ситуацію.

Гравець Хатори Ташираму [6812477] отримає наступні покарання:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
MG - /pmute 15-30
Розмова в ноці - /pmute 30
Розпал міжнаціональної ворожнечі/расизм - /pmute 80-180 або /pban 1-14 або /pban 6000

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі