Володимир Новінський
Поважний гравець
- Реєстрування
- 9 Сер 2024
- Дописи
- 153
- Реакції
- 124
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Кирило Деревлюк
- Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
- Суть скарги: Подав скаргу на те що гравець мене викрав, потім вбив. Адміністратор видав покарання мені, я походу викрав сам себе і загрузив на форум. Не погоджуюсь з 90 хв для даного гравця, бо були такі порушення:
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.18. Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
4.27. Убивство заручника без вагомих підстав. | Деморган 30 хвилин / Варн
4.28. Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). | Деморган 60 хвилин
Про які 90 хв, якщо там має бути варн, порушено абсолютно все, через те що не видно його нік, може він взагалі без клану, тоді це ще одне порушення.
Не задовольняє такий розгляд скарг і видача покарання не тому хто вкрав, а кого вкрали. Нікнейм того хто вдів на мене стяжки я вказував. прошу перерозгляд та компенсацію. З адміністратором провести бесіду.
Також чому за порушення правил викрадення (однакові правила порушують) 1 адміністратор видає суворе покарання, а інший - ні. На відео видно, що інший адміністратор відповідає "Не втручаємось в рп", хоча я просив слідкувати, а мене відкидали серед рп і давали набагто більше. Можна якось такі питання узгоджувати між собою, щоб було чесно і справедливо?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): сама скарга.
- Дата походження: 17.05