Відмовлено Не правильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Одін Морф

Поважний гравець
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
149
Реакції
146
Бали
204
  1. Ваш нікнейм: Одін Сонечко
  2. Нікнейм адміністратора: Богдан Блейз
  3. Суть скарги: Вітаю. Я подав скаргу на гравця з неоф організації, але адміністратор Богдан Блейз відмовив її з причиною «Недостатньо доказів».
На відео, яке триває 30 секунд, чітко видно, що я стояв у ЗЗ. Спочатку почали стріляти по моєму авто, а потім відкрили вогонь і по мені.

У правилах проєкту немає пункту, який дозволяє відкривати вогонь у ЗЗ, навіть якщо була якась провокація. Тому не розумію, чому доказів недостатньо, якщо порушення добре видно на відео.

Також, враховуючи історію покарань цього гравця, то подібні порушення з його боку вже неодноразово траплялися.

Прошу переглянути мою скаргу ще раз і дати покарання згідно з діями гравця відповідно до правил.

1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга
  2. Дата порушення: 28.07.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,136
Реакції
569
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Оскільки на відеодоказі не до кінця зрозуміла ситуація і недостатньо інформації чому вона відбулася, та чи були до моменту відеодоказа приховані додаткові порушення, адміністратор відмовив скаргу.
Також адміністратор керувався пунктом правил 7.7.2, оскільки відео має тривалість 30 секунд і як було зазначено, не відображає повну ситуацію.
Адміністратор надав вірний вердикт.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі