Розглянуто Не правильний розгяд скарги (прошу детальний розгяд та вчитування в суті скарги)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Кулик

Козак
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
16
Бали
3
1. Ваш нікнейм:Ігор Кулик
2. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
3. Суть скарги: Прошу перорозгянути скаргу та видати покарання тим хто не отримав і видати компенсацію, саме по цим фактам:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На відео, а саме в перші кілька секунд, видно, що вони переслідують мене, користуючись Non-RP інформацією, саме через це був вимкнений звук (прошу надати відео зі звуком).

На таймкоді 0:20 ми проїжджаємо повз неї, і за цей час фізично ( та на відео не видно хто там знаходиться ) неможливо розгледіти, хто саме знаходиться в автомобілі, проте вони вже знають, що це ми, та одразу розвертаються і їдут за нами .
Якщо уважно придивитися й поставити відео на паузу на кожен вситріл людини , видно, що вона взагалі не влучає в авто.З таймкоду 00:52 до 00:56. Лише на тайм коді: 00:56 лише тоді відбувається влучання, але часу на реагування в мене вже не було, і вже на 00:57 весь мій автомобіль перебував у ЗЗ. Рухаючись зі швидкістю близько 100 км/год, неможливо миттєво зреагувати та загальмувати.

Надалі, на таймкоді 1:00, мене відверто DB-шать у ЗЗ, однак даний адміністратор на це також закрив очі.

Також лише на таймкоді 1:15 вмикається звук, що підтверджує мої слова. Звук був навмисно вимкнений, аби уникнути покарання за Non-RP.

Далі на відео не повністю видно всю ситуацію, проте на таймкоді 1:21 чітко видно, як одного з учасників я заковую в кайданки, а інший лежить на землі та також був знерухомлений.

На таймкоді 1:30 чутно, як людина погрожує форумом, проте жодного покарання за це не отримала.

Також на 1:31 видно, як Лія Мілер відкриває вогонь у ЗЗ. Я застосував тейзер одразу після її пострілу похиткі були на мелісекундах , оскільки вона не відіграла свої дії. Через це я знову не мав часу на реагування та отримав покарання у вигляді PG і.

Окремо хочу зазначити, що фрапс був обрізаний, і після цього моменту двоє її друзів вийшли з гри і я також це вказав в коментарях де прикріпив докази і говоривши з адміністрацією. У зв’язку з цим прошу надати повну відеофіксацію зі звуком та до кінця, щоб усі учасники ситуації отримали справедливе покарання.

Також після подачі скарги я звернувся до адміністрації в офіційному Discord-каналі №04, у розділі «Питання до адміністрації». Туди зайшов Євген Могила, з яким я обговорював момент відкриття вогню та таймінги. Я пояснив, що по мені взагалі не було влучань або вони відбулися надто пізно, через що я не мав можливості зреагувати. Також ми обговорили PG, і він зазначив, що PG у цій ситуації не бачить, після чого пообіцяв передати інформацію слідкуючій адміністрації НПУ.

Також хочу зазначити ми граємо на РП проєкті чому тільки НПУ та інші держ орг повинні відігрувати РП а клановці ні ? Бо в таких ситуаціх якби на стороні клановця був би поліцейський отримав би покарання за не відігровку)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
додаткова інформація:
1.-В мене також є відео запис проте він дуже лагає іза технічних причин

2.Також постає питання справедливості в цій ситуації. Я спокійно рухався, нікого не чіпав, після чого по мені раптово відкрили вогонь. На реагування після влучання була приблизно менеше однієї секунди і за це отримувати покарання у вигляді ухід в ЗЗ дякую .

У цей момент мені довелося залишатися з затриманим, тоді як ми перебували в ЗЗ, і при цьому по мені продовжували стріляти. За таких умов фізично неможливо діяти так, щоб не порушити жодних правил.

Незрозуміло, чому через те, що саме вони почали стрілянину в ЗЗ, покарання у вигляді PG отримую я. Адже в ЗЗ стріляти заборонено за будь-яких обставин.

Навіть якщо, згідно з правилами, я не мав робити жодних дій у відповідь і повинен був просто стояти та чекати смерті, часу на адекватне реагування було менше ніж одна секунда.

У зв’язку з цим прошу переглянути дану скаргу об’єктивно та справедливо, з урахуванням усіх обставин ситуації.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
докази виходу з гри:

докази (клікабельно)

Після листування з Лією Міллер каже , що їх вибило двох в той самий час ,що дуже дивно і дає здогадку що вони спеціально дьорнули інтернет прошу перевірити та видати чесне покарання.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тайм коди окремо:
-початок відео рухаються по NonRP інформації
- 0:20 (перша зустріч )
- 00:52 до 00:56 (відкрила вогонь але взагалі не попадала якшо ставити відео запис на паузу)
- 00:56 (попала в 1 раз )
-00:57 (моє авто вже було в ЗЗ і часу на реагування не було також авто рухалося за надто швидко)
- 1:00 (ДБ in GZ за шо не було виданне покарання)
-1:15 (з*являється тільки звук , що підтверджує мої слова)
- 1:21 (видно як я одного затримав і другий також знерухомленний)
-1:30 (погроза форумом за що покарання видано не було)
-1:31 (відкриває вогонь проте після 1 патрона я одразу вдарив тайзером і на реагування асу не було)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:04.02.26

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!​
На відео, а саме в перші кілька секунд, видно, що вони переслідують мене, користуючись Non-RP інформацією, саме через це був вимкнений звук​
У вас немає на це доказів, ви (Як і ми) не можемо це знати. Це все лише ваші припущення.​
Якщо уважно придивитися й поставити відео на паузу на кожен вситріл людини , видно, що вона взагалі не влучає в авто.З таймкоду 00:52 до 00:56.​
Звуки пострілів в любому випадку є, а також кулі від М4.​
Лише на тайм коді: 00:56 лише тоді відбувається влучання, але часу на реагування в мене вже не було, і вже на 00:57 весь мій автомобіль перебував у ЗЗ. Рухаючись зі швидкістю близько 100 км/год, неможливо миттєво зреагувати та загальмувати.​
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
Надалі, на таймкоді 1:00, мене відверто DB-шать у ЗЗ, однак даний адміністратор на це також закрив очі.​
Вас збили 1 раз коли машина зупинялась по інерції), навмисного ДБ тут немає.​
На таймкоді 1:30 чутно, як людина погрожує форумом, проте жодного покарання за це не отримала.​
За це немає покарання, покарання є тільки за погрози мутом/баном/деморганом. А взагалі такої фрази не було.​
Також на 1:31 видно, як Лія Мілер відкриває вогонь у ЗЗ. Я застосував тейзер одразу після її пострілу похиткі були на мелісекундах , оскільки вона не відіграла свої дії. Через це я знову не мав часу на реагування та отримав покарання у вигляді PG і.​
Після такого можна було не надягати кайданки, і тоді ви б уникнули покарання. А так як ви почали продовжувати затримання, цим порушили правила. А за один постріл(ви самі доводили що він був один) покарання також не видається, він міг бути випадковим.
Окремо хочу зазначити, що фрапс був обрізаний, і після цього моменту двоє її друзів вийшли з гри і я також це вказав в коментарях де прикріпив докази і говоривши з адміністрацією. У зв’язку з цим прошу надати повну відеофіксацію зі звуком та до кінця, щоб усі учасники ситуації отримали справедливе покарання.​
Якщо у вас є на це докази, прошу подати ще одну скаргу на цих гравців. А у вас як працівника НПУ який затримує людей, вона має бути.
Також хочу зазначити ми граємо на РП проєкті чому тільки НПУ та інші держ орг повинні відігрувати РП а клановці ні ? Бо в таких ситуаціх якби на стороні клановця був би поліцейський отримав би покарання за не відігровку)​
Вже дуже давно адміністрація не видає покарання за невідігровку М4.
У м4 є автоматична відігровка при її діставанні, цього достатньо.

Очікуйте відповіді від ГА

Останнє редагування:

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
166
Реакції
392
Бали
68
Пане Андрій Берлінов. Хочу звернути вашу увагу, що данний гравець сам сказав, що у нього немає доказів під час затримання ось тут, що вже є NonRp держ, бо під час затримання має вестися фрапс. (також прошу зверніть тут увагу на поведінку правцівника НПУ, а то адміна він викликав на мого соклана і йому видали мут, а що сам себе так вів і провокував, покарання не отримав)

В той день ми з кланівцями їздили та перестрілювались з тими кланами, з ким у нас війна на різних авто, тому на моєму відео я з одним гравцем. Коли ми відʼїхали від своїх. Нпу вже було біля моїх людей. Один був в авто інший на гвинтокрилі. Якого без причини вбили зі снайперки. Тому ми повертались до своїх на допомогу.

Звуку на відео немає, можу показати повний відкат, тому що я говорила по телефону і звук був вимкнений. Тому з цього можна зробити висновок що вже не була в дс. І свої припущення із-за цього гравець ніяк не може довести, бо ніякої передачі не було

Під час погоні по авто прилітало(дивіться уважно відкат, гравець ніде не врізався, а авто почало диміти як раз із-за того що по ньому було відкритий вогонь під час погоні, що вже йде як уникання Рп процесу в бік зз). Але ж гравець не може надати своє відео, бо як я писала раніше і надала доказ він сам сказав що в нього немає фрапсу, або буде видно його порушення і інших гравців держ тому він його не надасть.

А Звуку стрільби по авто або поруч авто гарно чутно було йому, як сказав адміністратор , але він вирішив тікати. І говорити що не зміг відреагувати, як раз таки міг встигнути бо міг їхати прямо, а не звертати до НПУ.

Хлопці отримали покарання за стрільбу в зеленій зоні. Але гравець хоче компенсацію і уникнути покарання PG та ухід в ЗЗ, ще й приписати нові порушення. Вважає що виходячи на трьох гравців проти м4, це не є ПГ.

На відкаті видно що одного він вдарив тайзером проти зброї, на іншо проти м4 вдів кайданки, і вийшов на мене з тайзером теж проти зброї. Де зовсім відсутній інстинкт самозбереження

Була ІС причина стрільби. 1. ухід в зз, ухід від рп. 2. Затримали нашого соклана. 3. Під час того, як збиралися звільнити сокланівця, нпу вийшло на м4 з тайзером

Далі я не погрожувала форумом, що вже йде як обман. Єдине що було сказано на відео це «Аяй-аяй-яй» на те що вийшов на зброю.

За вихід під час арешту це окремий випадок, я і ще один гравець використали ключ свободи. Одного точно знаю перевірили, що в нього був виліт з гри. І того самого «листування» як сказано тут в скарзі у мене з данним гравцем не було.

Так само якщо казати за реагування в зз, що по них відкрили вогонь хлопці. В зз дозволений ухід в інтерʼєр для того щоб зберегти життя, а гравець навпаки пішов на м4

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

Після детального розгляду скарги, а також обговорення з адміністрацією, надаю пояснення.

• Адміністратор зазначив, що у вас немає доказів на підтвердження того, що Non-RP інформація була використана під час переслідування. Тому припущення щодо Non-RP поведінки не можуть бути прийняті без належних доказів. Крім того, якщо звук був вимкнений, це не є достатнім доказом для порушення.​
  • За словами адміністратора, на відео чутні постріли, а також видно кулі від М4, тому не можна стверджувати, що не було влучання. Покарання не буде застосовано за цей момент, оскільки було зафіксовано, що постріли мали місце, навіть якщо ви не отримали пошкоджень.​
  • Відповідно до правил, у разі, якщо ви потрапили в ЗЗ випадково (по інерції), ви повинні були покинути її якнайшвидше. Враховуючи, що ви не залишили ЗЗ негайно, це може бути підставою для застосування покарання у вигляді «ухід у ЗЗ».​
  • Адміністратор зазначив, що вас збили один раз, коли машина зупинялася по інерції. Це не є навмисним ДБ, і покарання не застосовується до цього моменту.​
  • Погроза форумом не була зафіксована. Адміністратор вказав, що було лише сказано «Аяй-аяй-яй», що не є погрозою форумом і не підпадає під покарання.​
  • Відкриття вогню у ЗЗ є порушенням, але покарання для Лії Міллер не було застосоване, оскільки це був один постріл, і він міг бути випадковим. Також застосування вами тейзера без належної реакції з боку Лії Міллер призвело до порушення правил, що стало підставою для покарання PG.​
  • Ви згадали, що фрапс був обрізаний, і ваші друзі вийшли з гри після певного моменту. Адміністратор зазначив, що якщо у вас є додаткові докази, ви можете подати нову скаргу на цих гравців. Проте ці моменти не можуть бути прийняті як докази в даній скарзі.​
  • Адміністратор зазначив, що покарання за невідігровку М4 не застосовуються, оскільки є автоматична відігровка при її діставанні. Тому питання не відігровки не є підставою для покарання.​

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі