Юрій Порубаний
Козак
- Реєстрування
- 15 Гру 2022
- Дописи
- 38
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм: Юрій Порубаний
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Мейсон
3. Суть скарги:
Покарання а саме \варн\ видано було не правильно
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн
Тобто якщо б я вже отримував за це покарання,тоді мені можна було б видати \ВАРН\ а так як це моє перше правопорушення за цим правилом,мені мали видати максимум демогран
(Перед подаваная скарги на Ваню Мейсона я запитувався це все у інших адміністраторів (та і це впринципі і так логічно)
Не перевірив мою історію покарань при видачі \варн\
Також,я не хотів перебивати ставки,я просто випадково ставив такі суми та не хотів втратити гроші
Ніякого дискомфорту іншим гравцям доставити не хотів.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарги на гравців неоф.ор
5. Дата порушення: 04.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Мейсон
3. Суть скарги:
Покарання а саме \варн\ видано було не правильно
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн
Тобто якщо б я вже отримував за це покарання,тоді мені можна було б видати \ВАРН\ а так як це моє перше правопорушення за цим правилом,мені мали видати максимум демогран
(Перед подаваная скарги на Ваню Мейсона я запитувався це все у інших адміністраторів (та і це впринципі і так логічно)
Не перевірив мою історію покарань при видачі \варн\
Також,я не хотів перебивати ставки,я просто випадково ставив такі суми та не хотів втратити гроші
Ніякого дискомфорту іншим гравцям доставити не хотів.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарги на гравців неоф.ор
5. Дата порушення: 04.02.2026
Останнє редагування: