Розглянуто Не правильно мене зрозуміли

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
1.Ярослав Дарк
2.Дмитро Козловський
3.Забанили
4. Мене забанили за обман адміністрації на формуі за скаргу але мене просто не зрозуміли) Може десь там помилки але я написав більш менш зрозуміло а мої слова перекрутили підставили не в тому часі і забанили прошу передивитися мою скаргу і винести вердикт я нікого не обманював
5. Так я завжди несу відповідальність і я кажу правду

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
1.Ярослав Дарк
2.Дмитро Козловський
3.Забанили
4. Мене забанили за обман адміністрації на формуі за скаргу але мене просто не зрозуміли) Може десь там помилки але я написав більш менш зрозуміло а мої слова перекрутили підставили не в тому часі і забанили прошу передивитися мою скаргу і винести вердикт я нікого не обманював

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
На цьому відео я описав що було добро на війну які влаштували не ми ще я написав що були прийняті міри против цього плану а поговорити це було хвилин 10 до цього
Мне становится смешно с того как вы баните зная 40 процентов ситауции я даже вам её описал но вы все равно не хотите меня слушать, незнаю может вам так выгоднее или что но я своего добьюсь)

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Адміністратор як повинен знати що було 10 хвилин до цього? Ви розуміли що за це можуть вас покарати, але ні яких доказів не надали, на сова ніхто вам вірити не буде. Мій вердикт як був так й залишився. Передам рук-ву. Зачинено.
Мне становится смешно с того как вы баните зная 40 процентов ситауции я даже вам её описал но вы все равно не хотите меня слушать, незнаю может вам так выгоднее или что но я своего добьюсь)

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
1.Ярослав Дарк
2.Дмитро Козловський
3.Забанили

Доброго вечора, шановний гравець! Ваша скарга перебуватиме на розгляді, прикріпіть сюди вашу стару скаргу через яку отримали бан.

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18

Доброго вечора, шановний гравець! Ваша скарга перебуватиме на розгляді, прикріпіть сюди вашу стару скаргу через яку отримали бан.

Там я обьяснил почему я открыл огонь по игроку а меня проосто не так поняли подумали что это история когда я уже в него стрелял

Sweet

Легенда
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
7
Бали
11
Адміністратор як повинен знати що було 10 хвилин до цього? Ви розуміли що за це можуть вас покарати, але ні яких доказів не надали, на сова ніхто вам вірити не буде. Мій вердикт як був так й залишився. Передам рук-ву. Зачинено.
если администратор не знает что было 5 минут назад то это его проблемы, вы дали бан из за того что администратор не знает что было до этого, это чисто его проблемы. Бан за Обман, если приведете хоть одно доказательство бана, я могу уже поверить. Может вас с должности снимем потому что вы обманули игрока, и на самом деле он был прав?

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
если администратор не знает что было 5 минут назад то это его проблемы, вы дали бан из за того что администратор не знает что было до этого, это чисто его проблемы. Бан за Обман, если приведете хоть одно доказательство бана, я могу уже поверить. Может вас с должности снимем потому что вы обманули игрока, и на самом деле он был прав?
В темі має право спілкуватись лише адміністратор на якого подана скарга, та гравець. Я вам нічого надавати не зобов'язаний. Зачинено від флуда до відповіді керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі