Відмовлено Не правомірні дії адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
1. Дмитро Менделєєв
2. Денис Вентерович
3. Некомпетентний ігровий помічник - телепортував мою фуру через те, що я обійшов чергу - АЛЕ у людини яку я обійшов на авто були видимі пошкодженні через які вона б не змогла просто поїхати, також при телепортуванні він телепортував причем ВЗАГАЛІ В СТРУКТУРИ, я вважаю що данний адміністратор не правильно виконує свої обов'язки, та вбачаю у цій ситуації блат на рахунок водія якого я обійшов. Прошу прийняти міри
4. Тик
5. 13.10.2025

Денис Вентерович

Генерал ЗСУ | Подільський край.
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
318
Реакції
170
Бали
103
Вітаю Шановний гравець!

Надаю відповідь стосовно ситуації:
1. Вас було телепортовано назад в чергу за те, що ви обійшли чергу. Де ви самі говорите: "Що я обійшов чергу." Тому вас було телепортовано назад.
2. Ви говорите: "Він телепортував, причому ВЗАГАЛІ В СТРУКТУРИ", але такого не було. Я телепортував назад у чергу, в самий кінець, що видно на вашому доказі.
3. Так само ви говорите нібито про блат — ніякого блату не було. Чому? Ця людина, Артур Вернон, написала у репорт, що ви його обійшли, після чого надіслала відеофіксацію. Тобто я виконував свої обов’язки.

Надам відео докази ГА/ЗГА очікуємо Вердикту

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Переглянувши відеодокази сторін виношу вердикт:

1. З рішенням адміністратора згоден. Факт порушення черги зафіксований.
  2. Адміністратор телепортував вас на дорогу, що видно на вашому ж скріншоті. Навіть якщо телепорт стався б в текстури (таке буває) - адміністратор перетелепортовує вас на рівну площину. Не вбачаю в цьому некоректне виконання обов'язків. Натомість вбачаю спробу дискредитувати адміністратора.
  3. Адміністратор слідкував за чергую певний проміжок часу і контролював чергу. В результаті телепортували не лише вас. Блату в цьому не вбачаю.
  4. За навмисний таран попередньої фури при спробі "влізти" поза чергою, що зафіксовано на доказах, додатково видаю символічних 20 хвилин деморгану. На майбутнє дотримуйтесь черги та не підставляйте інших водіїв.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі