Розглянуто Не професійна відповідь від тех підтримки телеграму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Такумі Міядзакі

Підкорювач лісів №1
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
24
Реакції
2
Бали
53
1. Сервер у діскорді: тех підтримка телеграму
2. Нікнейм теха: Андрій Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): Такумі Міядзакі [den4ik6933]
4. Суть скарги: Вчора ввечері мені висвітилося віконце з щоденними винагородами та я повинен був отримати ключ Чорнобиль ( доказ 1). Я натиснув забрати ключ знизу мені виствітилася інфо віконце про те що я успішно забрав ключ але в інвентарі він не зʼявився. Я викликав адміністратора та він порадив мені звернутися до тех підтримки телеграм. Після пояснення проблеми тех підтримка не надала мені професійну відповідь на мою проблему тільки стверджувала що моя проблема не є багом ( доказ 2 скрін з чату). Коли адміністратору кажеш що тут є баг а у відповідь чуєш що банк немає так і задумано, то вибачте не є професійною відповіддю коли ти не можеш отримати свою нагороду. Зі слів адміністратора виходить що мені треба чекати та після рестарту круг з нагородами піде з початку. Виходь що я за вчорашній день не отримав нагороди. Буду вдячний за відповідь
5. Доказ: (скриншот/відео): Доказ 1 Доказ 2
6. Дата походження:28.11.2024

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,351
Реакції
1,496
Бали
253
Вітаю, зі сторони винагороди все було вказано вірно, вона не тільки вам, а й всім гравцям не була видана на 7 день. Для оновлення цих винагород. Стосовно того як Вам відповів оператор, на це вже буде відповідь від КТП. Дякую за увагу та розуміння.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
442
Реакції
355
Бали
68
Вітаю.

Даний оператор не є ігровим адміністратором UKRAINE GTA.
Зазначу те, що дійсно є порушення зі сторони оператора в донесені інформації і спілкуванні.

Нам шкода, що оператор не зміг професіонально донести цю інформацію до Вас, як до гравця. З оператором буде проведено ряд заходів для підвищення якості відповідей та запобіганню виникнення подібних ситуації у майбутньому.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі