Розглянуто Не робив ніяких обходів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RUDYX0

Reason: Cheats
Реєстрування
15 Вер 2022
Дописи
37
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм: Микола Галицький
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє проекту "UKRAINE GTA",
    Я звертаюся з проханням розглянути ситуацію, що склалася з моїм акаунтом. Мені було призначено бан за обхід бану, але я хочу зазначити кілька важливих моментів:
    1. Не було попередніх блокувань: На моєму акаунті не було жодних попередніх блокувань чи санкцій. Я завжди дотримувався правил проекту та не порушував їх.
    2. Відсутність статусу ЧСП: Я вже не перебуваю в ЧСП (Частково заблокованому статусі) і не вчиняв жодних дій, які б могли спричинити підозру в обході бану. Якщо ви маєте на увазі інші обставини чи ситуації, прошу навести конкретні факти.
    3. Невідомість обставин: Я не розумію, з яких саме причин мій акаунт був заблокований. Якщо це результат технічної помилки або неправильного трактування ситуації, буду вдячний за детальну інформацію про те, який саме обхід бану був зафіксований, і яким чином це пов'язано з моїм акаунтом.
    4. Готовність до співпраці: Я завжди готовий до конструктивного діалогу та надання додаткової інформації для вирішення цього питання. Мій намір — повернутись до гри на вашому проекті та продовжувати користуватись його перевагами, дотримуючись усіх правил.
      Будь ласка, розгляньте моє звернення та надайте можливість вирішити ситуацію, за бажанням ви можете зі мною поспілкуватись та спитати що потрібно.

З повагою,
      [Микола Галицький]
      [11.11.24]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    изображение_2024-11-11_140742050.png
  5. Дата походження: 11.11.24

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Ваш акаунт знаходиться у блокуванні за Стороннє ПЗ.
Покарання видано вірно.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі