Відмовлено Не розумний Адміністратор Іван Грей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
45
Реакції
19
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Грей
  2. Особистий нікнейм: Роман Кононюк 65934
  3. Суть скарги: Даний Адміністратор не вміє видавати покарання та втручається в рп процес , на відео по якому дав мені покарання даний Адміністратор не попросив в гравця який мене залив на форум показати повне відео доказ з чого все началось , та і ще й дав покарання тільки мені та моєму пасажиру за те що я збив гравців тому що вони мене провокували та дмли а їм за те що дмли нічого не дав , прошу научити Івана адміністратора що б научився видавати покарання! Дякую, додаю матеріали по яких мені дали деморган
  4. Доказ видачі покарання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нікнейм-гравця-65934-82730.219099/#post-915272
  5. Дата порушення 13.10.24

Останнє редагування модератором:

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
На мій погляд на фрапсі вся РП ситуація та один з факторів чого я так вважаю це тому що усі здивувалися коли їх за дбшили тобто до цього нічого такого не відбувалося. На мій погляд скарга розглянута правильно. Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

З думкою адміністратора згоден, всю рп ситуацію видно на відео, від вас бачу неповажливе ставлення до адміністрації, в наступний раз отримаєте додаткове покарання, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі