Зачинено Не розумію як це

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Сокол

Адміністратор у відставці
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
224
Реакції
442
Бали
108
1. Ваш нікнейм:Ваня Сокол
2. Нікнейм адміністратора:ГС/ЗГС ДЕРЖ

3. Суть скарги:Вітаю! Шановна адміністрація я вже пробував подавати оскарження щодо довіри, сказали що малий вік та робота, але не дуже розумію чому людей у яких навіть не було досвіду на 9,10 допускають одразу на 11 і вік ще менше. Поясніть будь ласка мені це. Приклад одна людина не пройшла обзвон в НПУ на 10 звання і одразу після цього перевелась, і там одразу дають шанс на заступника, а мені завжди недовіра хоча досвід на 10 був і вік для 9,10 підходить.
Сподіваюсь на розуміння!
Також готовий піти у войс з ГС/ЗГС
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:-

Лєо Галанте

🌵
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Відповідь надавалась в минулих темах : беручи до уваги ваші порушення, активність на сервері
і відсутність розвитку на минулих посадах - в оскарженні наразі відмовлено
Цитуючи ваші слова додам,що для кожної фракції діє окрема система підвищень і ланки розвитку - для кожної фракції діють різні вимоги для вступу на посаду,кожен випадок індивідуальний і залежить від рішення лідера,тобто кожен гравець має можливість зайняти посаду у різних фракціях в залежності від бажань і відповідності вимогам організації

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,814
Реакції
2,025
Бали
253
Вітаю, щоб відновити довіру, Вам потрібно працювати у фракції, демонструвати зміни та якість роботи на низьких посадах, після цього пробувати оскаржувати та рухатись на посаду вище

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі