Розглянуто Не скарга, але потрібна технічна допомога, так як телеграму немаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Пандус Діксон
2. 04 сервер
3. Суть у тому що, десь неділю назад у написав у якісь темі про скаргу на адміна повідомлення, с критичним вмістом про адміністратора, потім це повідомлення видалили, і у мене перестало заходить на форум, і я думав мене заблокували, сьогоді вияснилось що ні. Але проблема у тому що, як я розумію с того часу мене почав глючити форум, тобто похвилині і більше грузить сторінки, або взагалі їх не грузить, і я так розмію, через це я всю неділю неміг зайти на форум, а не через бан як я думав. І ця проблема саме на цьому акаунті, це не проблема інтернету, ні браузера, ні антивірусу, я заходив на інші акаунти на форумі, за них все абсолютно гарно працювало. Я навіть скажу що у мене колись на іншому сайті, не связаному з грою була, абсолютно ідентична проблема, там так само глючили сторінки форуму або взагалі не грузять, і як і тут, на іншомих акаунтах все чудово працювало, або не входячи до акаунта тобто "гостем", що тут, що там теж все гарно працює. Також іноді після 1-3хв загрузки сторінки, мене просто замість нужної сторінки викидує до стартової сторінки форуму, що там так було, що тут... І проблема також зьявилась після невеличкого "конфлікту" з одним із модераторів того сайту, можливо це совпадіння(не думаю):D. Там все пройшло після того ,як я поскаржився на цю проблему десь через години 3+-, але я так і не зрозумів чому і як, все налагодилось там. Я тоді думав що можливо все було випадково, але зараз ситуація ідетична, тобто після, як можна сказати "конфлікту"(повідомлення с справдливою критикою) у мене перестав нормально працювати форум, звісно це може бути знову "випадковість" але...:D. Але сподіваюсь на допомогу у вирішенні цьої проблеми.

Останнє редагування:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

Ця проблема виникає лише з вашого боку, адже наразі форум показує відмінну статистику роботи.

Перевірте з'єднання, або змініть браузер.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі