Відмовлено Не справедливе рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
1,008
Реакції
2,004
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Я подав заявку на посаду Лідера СБУ Дніпра, очікував день, після розгляду бачу, що я в списку відхилених причина "Недостатній вік" я все розумію мені не 16, але це не означає що я тупенький і нічого не знаю, я був на 3 замах, я був на лідерці сбу дніпра, я все розумію про сбу, чому мені не дають шанс? чому я не можу спробувати себе ще раз на такій посаді... Що за странні рішення? Схвалених каднидатів 2, чому не можна було і мене схвалити? Правила є правила, але там пише "Є виключення" Кандидатів 2, тобто не багато щоб мене відмовляти. В мене 1 теорія, або в данного адміністратора до мене якась особиста неприязнь, або я вже не знаю... Також коли я був на полковнику НПУ Д, одного дня знімався наш лідер, і хотів передати мені права лідера згідно правил лідерів. Але... як мені повідомив (минулий вже на той час) лідер, що адміністратори промовчали, і не хотіли давати змогу щоб мені передали фракцію.. ПИТАННЯ!!! Як отримати досвід лідерства, якщо тобі вибачаюся ТУПО відмовляють кожну заявку.. Це не можливо. Також схвалює заявку людині якій 14 (проти людини нічого не маю) але це не справедливо!!!! Чому він всіх не схвалюєте однаково?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Заявка Заявка номер 2
  5. Дата походження: 7.10.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Вам ГС Держ. надав відповідь, відмова по причині "Недостатній вік"
Адміністратор на власний розсуд вирішує, чи робити виключення чи ні

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі