Розглянуто Не справедливість // Можливий блат // для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Вітаю, хочу щоб людина, яка буде переглядати цю скаргу, звернути увагу на всі фактори, та дати нам таку можливість.

Почну з фактів. На посаду лідера я був призначений орієнтовно 3 грудня. Під час обзвону разом зі мною було ще двоє осіб: Владислав Пічкур та Дмитро Джокер.
Пічкур знявся приблизно через тиждень. Джокер залишався до кінця мого терміну та певний час уже при новому лідері.
Проблема полягає не в самій людині. Особисто проти Джокера я нічого не маю. Проблема в повному ігноруванні ситуації зі сторони ГС.
За місяць і тиждень не було подано жодного звіту. Я неодноразово звертав на це увагу: писав, говорив, наголошував. Результат нуль. Жодної догани, жодної реакції.
При цьому інші працівники зобов’язані здавати звіти, і в разі порушень отримують покарання. Виходить вибіркове ставлення: для одних правила працюють, для інших ні. Більше того, Джокер сам просив, щоб його зняли з посади, але навіть на це не було жодної відповіді.
Окремо хочу звернути увагу на ситуацію з попередженням лідеру за повідомлення в Discord про зняття Максима Дніпровського з посади полковника. Виникає логічне питання:
якими правилами це регламентується?
Де прописано, що лідер не має права знімати з посад співробітників, які працюють у його структурі?
Також незрозуміло, чому саме на 06 сервері діють настільки жорсткі обмеження для лідера. За весь мій досвід гри ні на одному сервері подібних обмежень не було. Лідер завжди мав право самостійно приймати кадрові рішення, організовувати роботу підрозділів та розвивати фракцію в межах здорового глузду.
Не можна створювати діскорд сервер для підрозділу, не можна ініціювати певні процеси, постійно потрібно питати дозволи буквально на все. Це суттєво гальмує розвиток та ініціативу.
Окремо хочу нагадати ситуацію, коли лідером був Джеймсон. На початку його терміну фракція перебувала у стані розформу в складі було близько 13 осіб. До кінця терміну склад було збільшено до 70+ співробітників. Це результат системної роботи команди та лідерського складу.
Водночас з боку ГС за весь цей період не прозвучало навіть мінімального «дякую, або ти молодець» або визнання виконаної роботи. Натомість постійно шукалися винні, а позитивні результати ігнорувалися. Більше того, тоді ж лунали зауваження в стилі того, що ми «нічого не робимо», що не відповідає реальній ситуації та фактичним результатам.
Складається враження, що від лідера очікують лише виконання команд без права власного бачення. При цьому, коли щось потрібно ГС держ, очікується миттєва присутність і повна залученість. А коли лідер звертається з ідеями, пропозиціями або питаннями це часто залишається без відповіді, або відмовою.
Ми не займаємось безпідставними звільненнями, байдикуванням. Ми вкладаємо свій час, досвід і реалізуємо ідеї, які реально можуть принести користь організації. Наша мета розвиток фракції, а не конфлікти.

Хочеться простого і логічного: дати можливість вільно розвивати фракцію, реалізовувати ідеї та використовувати свій досвід без постійних штучних обмежень. Саме так можна досягти реального результату.
Цей текст є відстоюванням власної думки та інтересів у межах розвитку фракції.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 14.01.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Уважно ознайомився зі складом вашої скарги та вирішуватиму це питання з ГС Держ особисто по кожному з наведених аргументів.
Єдине, що не підлягатиме обговоренню - зняття заступника без попередження. Адміністрація має видати відповідне покарання, якщо лідер або заступник не відстояв мінімальний термін, а для цього має контролювати кадрові рішення.

Найближчим часом звернусь до вас з рішенням.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі