Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1.Лецин Кирил
2.Я не грав пару місяців і захотів пограти запускаю гру мене виби ває і пише цю помилку постійно я і перевстановлював нічого не виходить
прошу допомогти
Тут лише подаються скарги, у разі виникнення технічних проблем або питання з приводу ігрового акаунту, звертайтесь до нашої технічної підтримки у Telegram за цим посиланням:
У вас виникли проблеми з грою? Наша підтримка допоможе! Сайт - https://ukraine-gta.com.ua
t.me
Оскільки маєте складнощі з запуском гри, надаю Вам інструкцію дій:
Перейдіть до папки UKRAINEGTA на Вашому комп'ютері — оберіть папку game — в ній відкрити proxy_sa.exe правою кнопкою миші — натисніть на «Властивості» — «Сумісність» і оберіть «Запуск від імені адміністратора» та увімкнути режим сумісності на Windows 8.
Застосуйте зміни і спробуйте підключитись до серверу.
Зачинено.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.