Відмовлено Никита Лаурен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kartonket

Козак
Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
73
Реакції
9
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Валентин Шацький
2. Нікнейм порушника: Никита Лаурен
3. Суть скарги:

Прошу адміністрацію провести перевірку діяльності гравця Никита Лаурен. Дана особа займається деструктивною діяльністю, що шкодить нашому проєкту, а саме:

• Створення клонів та продаж ресурсів: Гравець є розробником копій нашого сервера та активно займається комерцією (продажем скриптів та систем) у сторонніх магазинах MTA.
  • Спроби маніпуляції та обману: У своїх скаргах він намагається звинуватити мене у порушеннях, використовуючи докази зі своїх же сторонніх ресурсів, намагаючись підставити мене перед адміністрацією.
Окремо хочу внести ясність щодо своєї репутації: Я не заперечую, що в минулому мав відношення до розробки стороннього проєкту та отримував блокування на 04-му сервері за використання читів. Проте це питання було повністю вичерпано та закрите Керівником Сергієм Коваленком. Після детального розгляду ситуації моє блокування було знято, а конфлікт врегульовано. З того моменту я повністю припинив будь-яку розробку копій UKRAINE GTA та відмовився від використання забороненого ПЗ. На відміну від порушника, я обрав шлях чесної гри, тоді як він продовжує займатися шкідництвом.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): Усі підтвердження та файли готовий надати за запитом у Discord: deleted_user_5e292040c13e Також Закріпплені на цій скарзі більше доказів в особисті за діскорд
5. Дата порушення:
27.04.2026

Скарга редгованна ШІ для подрібнішого опису скарги щоб краще було прочиатити та винести вердикт

Вкладення

• 1777317884517.png
    1777317884517.png
    725.8 Кб · Перегляди: 52

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,682
Реакції
562
Бали
253
Вітаю!
Наданих доказів недостатньо для застосування покарання, тим більше що ситуація мала місце у 2024 році.
У разі повторення подібних порушень з боку гравця, буде застосовано відповідне покарання.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі